Kinodiseea

Enigma portalului blestemat

cartea a cincea din seria COPIII LAMPII FERMECATE de P.B.Kerr
Acum la CORINT JUNIOR

·    Magicele New York Times Bestselleruri
·    DreamWorks a cumpărat drepturile de producere a unui film după această serie fascinantă
·    Peste un milion de exemplare vândute în întreaga lume

În ultima lor aventură, John şi Philippa Gaunt se trezesc în mijlocul unui mister fermecat, care-i duce adânc în inima junglei amazoniene, în cartea a cincea a seriei bestseller Copiii lămpii fermecate.

Când o colecţie de vestigii incase dispare, Djinnul Albastru din Babilon îi trimite pe gemeni şi pe unchiul Nimrod să o recupereze. Pe drum însă, John şi Philippa îl întâlnesc pe prietenul lor Dybbuk, căruia i-au fost răpite puterile de djinn şi care e hotărât să le redobândească.

Acesta se îndreaptă înfuriat spre un Imperiu Incas străvechi, unde crede că-şi poate recăpăta puterile. Dybbuk nu se va da în lături de la nimic… chiar dacă asta înseamnă să distrugă pădurea tropicală, să deschidă un portal blestemat şi să tul­bure regatul fermecat al incaşilor, adormit de mii de ani. Vor reuşi gemenii să-şi oprească prietenul înainte de a distruge totul?

Aventura începe cu o dorinţă…

Traducere de Adrian Deliu
Preţ: 39,90 lei
Format: 13 x 20 cm; 400 pagini

P.B. KERR s-a născut la Edinburgh, în Scoţia, unde şi-a dezvoltat plăcerea lecturii, aceasta devenind dragostea vieţii sale.

P.B. (Philip) Kerr este celebru în lumea literară ca scriitor de thrillere pentru adulţi, autor al trilogiei Berlin Noir (March Violets, The Pale Criminal şi German Requiem) şi al altor romane apreciate ca A Philosophical Investigation, Gridiron, The Second Angel, The Shot, Dark Matter.

Cărţile din seria Copiii lămpii fermecate sunt primele romane pentru copii ale lui P.B. Kerr. Provocarea pentru P.B. Kerr a fost să scrie romane pentru copii. Akhnaton şi djinnii captivi este primul din seria Copiii lămpii fermecate şi a fost scris, după cum mărturiseşte autorul, pentru copiii săi. P.B. Kerr şi-a propus să scrie câte o carte pentru fiecare literă a alfabetului.

Bucuresti, 29.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *