creative night talks

Enel X lansează servicii de mobilitate electrică în China

Compania oferă servicii de e-Mobilitate clienților dornici să se alăture tranziției verzi, contribuind pozitiv la un transport mai curat și mai durabil

Enel X, divizia de servicii energetice avansate a Grupului Enel, și-a lansat primul birou comercial în China, prin deschiderea unui spațiu de lucru dedicat mobilității electrice. Situat în Shanghai, Enel X China va instala echipamente de cea mai înaltă tehnologie pentru infrastructura de încărcare, sisteme și platforme pentru noile vehicule electrice, incluzând hibride plug-in sau complet electrice, bazându-se pe dezvoltarea rapidă a țării în direcția unui transport curat.

Enel X JuiceBox

„China este cea mai mare piață de vehicule electrice, cu un istoric ambițios și impresionant de dezvoltare. Credem că Enel X poate aduce o contribuție semnificativă la aceste obiective durabile, oferind cea mai recentă tehnologie în domeniu și colaborând cu jucătorii de pe piață pentru a stimula această tendință de neoprit de adoptare a mobilității electrice, satisfăcând nevoile imediate din prezent și contribuind pe parcurs la asigurarea unei stabilități”, a declarat Francesco Venturini, CEO al Enel X.

Enel X China va colabora cu producătorii de automobile, clienții comerciali, industriali și rezidențiali, cu companiile de utilități, precum și cu piețele de energie. Prin produse inovatoare și soluții digitale, compania va furniza o infrastructură de încărcare a vehiculelor electrice pentru mobilitatea electrică a viitorului, inclusiv o linie completă de stații inteligente de încărcare a vehiculelor electrice și soluții personalizate pentru locuințe, companii și municipalități.

Biroul local alături de mai mulți producători auto din China și de la nivel global, de flote de vehicule și de operatori comerciali imobiliari se angajează să introducă soluții de încărcare folosind tehnologia JuiceBox. Enel X China își propune să extindă și să diversifice în continuare oferta sa pentru a include servicii de tip vehicle-grid care susțin rețeaua inteligentă și produsele pieței de energie electrică, în conformitate cu evoluția politicii de dezvoltare a energiei curate din China.

Lucrând împreună cu companiile și înțelegându-le nevoile, Enel X deschide calea către o economie tot mai colaborativă și conectată. În același mod, compania își propune să sprijine orașele printr-o dezvoltare durabilă și prin îmbunătățirea calității vieții de zi cu zi a oamenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *