free download 78 travel guides written by experts

Enel va comercializa energie produsă în primul său parc eolian din statul Illinois către Bloomberg și General Motors

• Enel a început construcția parcului eolian HillTopper, cu o capacitate de 185 MW, urmând să comercializeze o parte din energia produsă către companiile Bloomberg LP și General Motors
• Pentru construcția primului parc eolian al Enel în Illinois, HillTopper, care va genera aproximativ 570 GWh pe an, este necesară o investiție de aproximativ 325 milioane de dolari americani

Roma-Boston – Enel, prin subsidiara sa americană de energie regenerabilă Enel Green Power North America, Inc. (“EGPNA”), a demarat lucrările de construcție pentru HillTopper, primul său parc eolian din statul american Illinois, cu o capacitate de 185 MW. Noul parc eolian este susținut prin două acorduri pe termen lung privind achiziția unei cantităţi de energie electrică (Power purchase agreement – PPA) de către companiile Bloomberg LP și General Motors.

Enel logo

“Demararea construcției HillTopper marchează un nou moment important pentru dezvoltarea noastră pe piața energiei regenerabile din SUA, iar acordurile de achiziție încheiate cu Bloomberg LP și General Motors sunt dovada unei cereri crescânde pentru soluțiile noastre personalizate de energie regenerabilă pe care le punem la dispoziția clienților corporativi mari”, a declarat Antonio Cammisecra, Directorul Diviziei Globale de Energie Regenerabilă a Enel, Enel Green Power. “Prin intermediul acestor acorduri, clienții noștri beneficiază de energie curată la un preţ accesibil, ceea ce îi ajută în atingerea obiectivelor lor în ceea ce priveşte energia regenerabilă, dar şi a obiectivelor de afaceri, în timp ce Enel are avantajul unor venituri predictibile pe termen lung.”

Investiția în construcția HillTopper, situată în districtul Logan, se ridică la aproximativ 325 milioane de dolari americani și face parte din investițiile incluse în planul strategic actual al Grupului Enel. Proiectul a fost achiziționat de la dezvoltatorul Swift Current Energy și va fi funcțional la sfârșitul anului 2018. Odată ce va fi complet operațional, HillTopper va putea genera în jur de 570 GWh anual.

Enel va comercializa 17 MW de energie produsă în cadrul parcului eolian către Bloomberg LP în cadrul unui acord pe termen lung în ceea ce priveşte achiziţia energiei electrice (PPA). Energia eoliană va ajuta compania Bloomberg LP – lider global de business, informații financiare și știri, în atingerea obiectivului său de utilizare a energiei din surse 100% regenerabile până în 2025.

“Acordul în ceea ce priveşte achiziţia energiei produse în cadrul proiectului eolian HillTopper reflectă angajamentul nostru față de practicile de afaceri durabile care sunt în avantajul nostru”, a declarat Michael Barry, Directorul Operațiunilor de Afaceri Durabile de la Bloomberg. “Acest nou parc eolian aduce mai multă energie regenerabilă în rețea, creează locuri de muncă importante în comunitatea locală și va contribui la reducerea emisiilor de carbon”.

Enel va comercializa 100 MW de energie produsă în cadrul parcului eolian către compania globală de mobilitate General Motors, în baza unui acord pe termen lung în ceea ce priveşte achiziţia energiei electrice (PPA). Energia eoliană va asigura energie electrică 100% din surse regenerabile tuturor unităţilor de producție ale General Motors din Ohio și Indiana.

“Acordul nostru cu HillTopper face parte din strategia noastră de a genera sau de a asigura energie electrică 100% din surse regenerabile pentru operațiunile noastre globale până în 2050, “, a declarat Rob Threlkeld, Directorul General pentru Energie Regenerabilă General Motors. “Când turbinele vor deveni funcționale anul acesta, vom atinge obiectivul nostru în proportie de 20%”.

Anul trecut, Enel a semnat acorduri pe termen lung în ceea ce priveşte achiziţia energiei electrice cu clienți comerciali și industriali din SUA pentru o capacitate de peste 650 MW, mai mult decât orice altă companie din țară. Referitor la acordurile pe termen lung în ceea ce priveşte achiziţia energiei electrice produse în cadrul HillTopper, Enel a semnat deja în 2018, în mod direct sau indirect, contracte noi de furnizare a energiei electrice în Statele Unite cu clienți comerciali și industriali pentru o capacitate de 400 MW, portofoliul total de achiziții corporative ajungând la o capacitate de peste 1,2 GW. Prin aceste contracte, Enel poate crea soluții personalizate pentru clienții săi corporativi, cu scopul de a le oferi acces pe termen lung la o sursă de energie durabilă și sigură, la un preţ accesibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *