free download 78 travel guides written by experts

Enel testează în premieră un sistem inovator de stocare a energiei pentru rețeaua feroviară din Rusia

• Acordul a fost semnat în cadrul Forumului Economic de la St. Petersburg
• Bateriile vor permite un serviciu feroviar mai rapid și mai eficient

Moscova – Roma – Enel S.p.A. (“Enel”), acționând prin intermediul diviziei sale de servicii inovatoare Enel X și furnizorul de energie¹ RusEnergoSbyt, joint venture format din Enel și ESN, au semnat astăzi un Acord de Colaborare cu Joint Stock Company Russian Railways (“RZhD”), prin care cei doi jucători vor coopera, în principal, în vederea dezvoltării unor sisteme inovatoare de stocare a energiei care vor fi instalate de-a lungul rețelei feroviare a țării. Momentul marchează o premieră în sectorul feroviar, prin utilizarea acestui acest tip de tehnologie pe bază de baterii de stocare a energiei.

Enel testeaza un sistem de stocare a energiei pentru reteaua feroviara din Rusia

Acordul a fost semnat de către CEO-ul și Directorul General Enel, Francesco Starace și Directorul General RZhD, Belozerov Oleg Valentinovich în cadrul Forumului Economic Internațional de la St. Petersburg, cu scopul de stabiliza rețeaua electrică a căilor ferate din Rusia, de a îmbunătăți operațiunile feroviare, precum și pentru a evita costurile mari cu modernizarea rețelei, care ar fi necesare ca alternativă.

”Acest proiect este un exemplu excelent al modului în care valorificăm prezența noastră globală pentru a aduce tehnologii noi și inovatoare în cele mai importante piețe din întreaga lume. Anunțul de astăzi reprezintă un pas important pentru Enel în Rusia și ne permite să continuăm diversificarea portofoliului de sisteme de stocare ce oferă soluții personalizate pntrue cerințele specifice ale clienților și ale pieței”, a declarat Francesco Starace CEO-ul și Directorul General Enel. ”Este o plăcere să anunțăm această colaborare cu o companie importantă precum Căile Ferate din Rusia, cu care am avut o relație de colaborare valoroasă de-a lungul timpului.”

¹ RusEnergoSbyt este de asemenea furnizorul de energie al Russian Railways RZhD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *