free download 78 travel guides written by experts

Enel: Ryan O’Keeffe numit Director de Comunicare

EnelRyan O’Keeffe a fost numit Director de Comunicare al grupului Enel.

Dl. O’Keeffe se alătură Enel de la Finsbury, companie internațională lider de consultanță în comunicare, unde a oferit consultanță unor companii importante din întreaga lume în comunicarea internațională a acestora.

Acesta a absolvit Universitatea din Edinburgh în anul 2002, cu o diploma în limbi moderne. Vorbește trei limbi europene, inclusiv italiana. După ce a obținut o diplomă postuniversitară în Management la Universitatea Witwatersrand din Johannesburg, dl. O’Keeffe s-a alăturat

UBS Investment Bank, biroul din Africa de Sud, înainte de a se muta la Londra, unde a lucrat în echipe de M&A și Leveraged Finance. În 2006 s-a alăturat Finsbury. În 2009 s-a mutat la biroul Finsbury din New York, unde a lucrat timp de trei ani, inclusiv la fuziunea din 2001 a Finsbury cu Robinson, Lerer & Montgomery din SUA.

Dl. O’Keeffe a acumulat experiență importantă în comunicare financiară și relația cu investitorii, comunicare internă, managementul crizei și investigații de reglementare.

În cadrul Enel, acesta va conduce Identitatea Brandului Grupului, Comunicarea Internă și Relațiile cu Presa la nivel internațional.

Bucuresti, 29.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *