free download 78 travel guides written by experts

ENEL lanseaza promotia “CASTIGI DE 2 ORI CU TELECITIRE”

· O nouă campanie promoţională: transmite telefonic sau online citirea contorului tău şi poţi câştiga o excursie la Roma

Clienţii Enel au acum posibilitatea sã participe la o nouã campanie promoţionalã, prin care pot câştiga una din cele 10 excursii de Revelion pentru 2 persoane la Roma.

Campania se desfãşoarã în perioada 1 septembrie 2011 – 30 noiembrie 2011.
Pentru a participa la aceastã campanie promoţionalã, dacã eşti client Enel Energie sau Enel Energie Muntenia, trebuie sã utilizezi serviciul telefonic gratuit Telverde Telecitire – 0800 07 08 09 şi/sau aplicaţia Inregistrare index online aferentã contului de utilizator MyEnel.

Astfel, ai un dublu câştig: prin comunicarea indexului te asiguri cã plãteşti doar energia consumată şi eşti înscris în Campania promoţionalã pe baza codului Eneltel sub care eşti înregistrat, având şansa de a pleca la Roma de Revelion, împreună cu o persoană dragă.

Înscrierile se vor face automat, în urma transmiterii indexului, telefonic sau online, până pe data de 30 noiembrie 2011, ora 23:59.

Premiile oferite în cadrul campaniei promoţionale „Câştigi de 2 ori cu Telecitire” constau într-un numãr de 10 excursii de Revelion pentru 2 persoane la Roma. Excursia include biletele de avion dus-intors Bucureşti-Roma – Bucureşti, 3 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele din Roma şi bani de buzunar.

Bucuresti, 19.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *