Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Enel încheie o poliță de asigurare împotriva COVID-19 pentru toți angajații săi la nivel global

  • Instrumentul de asigurare garantează beneficii în numerar pentru cei peste 68.000 de angajați ai Grupului din toată lumea în caz de spitalizare sau terapie intensivă, în cazul în care contactează virusul
  • Acesta este primul instrument de asigurare din lume care are ca scop garantarea sprijinului, la nivel global, pentru actuala pandemie și va garanta beneficii suplimentare pe lângă toate celelalte polițe de asigurare și forme de asistență medicală deja utilizate în cadrul grupului.

Roma – Enel a încheiat o poliță de asigurare pentru acoperirea celor peste 68.000 de angajați ai Grupului la nivel global în cazul spitalizării cu virusul COVID-19.

Instrumentul de asigurare, care a fost conceput special pentru nevoile grupului Enel, reprezintă primul de acest fel din lume și este menit să garanteze sprijin la nivel global pentru pandemia în curs.

Prin intermediul poliței, Enel va garanta o indemnizație în numerar pentru toți angajații Grupului care sunt spitalizați în urma contractării virusului sau au urmat terapie intensivă.

logo enel

Polița va garanta beneficii suplimentare dincolo de cele oferite de toate celelalte instrumente de asigurare și forme de asistență medicală deja disponibile angajaților Grupului.

Acest instrument, dezvoltat în colaborare cu unul dintre liderii sectorului de asigurări și gestionare a riscurilor Aon SpA, a fost activat imediat în toate țările în care Enel are angajați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *