Shadow

Enel: donație de un milion de euro către UNHCR și Salvați Copiii pentru Ucraina

Campania promovată de Enel, care a vizat angajații Grupului, în sprijinul Înaltului Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite (UNHCR) și Salvați Copiii s-a încheiat. Prin intermediul inițiativei, cele două organizații au strâns în total un milion de euro din donații ale angajaților Enel și din contribuția Enel Cuore.

Inițiativa va sprijini activitățile care vizează urgența umanitară din Ucraina și va ajuta populația civilă afectată, atât în Ucraina, cât și în țările în care își desfășoară activitatea cele două organizații, răspunzând astfel nevoilor refugiaților și persoanelor strămutate.

logo enel

Enel Cuore este organizația non-profit a Grupului Enel care sprijină proiecte și inițiative cu un impact puternic asupra comunităților și zonei locale. Acțiunile desfășurate în cooperare cu organizațiile de voluntari sunt împărțite în patru domenii: cultura și educația copiilor și adolescenților, plasarea în muncă și incluziunea socială a persoanelor vulnerabile, inițiative de autonomie pentru persoanele cu dizabilități, reducerea sărăciei sociale și asistența medicală preventivă pentru vârstnici. Aceste acțiuni se adresează oamenilor de toate vârstele, de la cei mai tineri la cei mai în vârstă, și sunt în conformitate cu

Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU, pentru un model de dezvoltare incluziv și echitabil, care creează valoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.