free download 78 travel guides written by experts

Enel anunță schimbări la conducerea operațiunilor din România

• Carlo Pignoloni devine noul Country Manager al Enel în România

Roma – Enel S.p.A. (“Enel”) anunță că, începând de astăzi, Carlo Pignoloni, manager al operațiunilor Enel Green Power în Italia, va prelua funcția de Country Manager al Enel România, înlocuindu-l pe Georgios Stassis, care a părăsit Grupul Enel pentru a prelua conducerea companiei de utilități Power Public Corporation din Grecia.

Simone Mori, Head of Europe and Euro-Mediterranean Affairs în cadrul Grupului Enel, a declarat:

„Ne bucurăm să îl avem pe Carlo Pignoloni în funcția de Country Manager al operațiunilor Enel din România.Cunoștințele lui despre ariile tradiționale de business, împreună cu experiența sa din domeniul energiei regenerabile arată că este candidatul ideal pentru această funcție. Atât în numele meu, cât și în numele întregului Grup Enel, doresc să îi transmit lui Georgios Stassis mulțumiri și aprecieri pentru activitatea excelentă pe care a desfășurat-o de-a lungul anilor. Îi dorim toate cele bune în noul și provocatorul său rol.”

Carlo Pignoloni, Country Manager Enel Romania
Carlo Pignoloni, Country Manager Enel Romania

Carlo Pignoloni a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanică la Universitatea Politehnică din Milano și s-a alăturat Grupului Enel în 1990, ocupând de-a lungul anilor mai multe poziții în arii diferite de business ale Grupului. Carlo nu este la prima experiență în România, întrucât a condus în perioada 2008-2011 operațiunile locale ale Enel Green Power.

Georgios Stassis, care a condus operațiunile Enel în România începând cu anul 2016, a fost numit recent CEO și Chairman al companiei Power Public Corporation (PPC), cea mai mare companie de utilități din Grecia, deținută de stat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *