Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Empire Falls isi va face debutul la HBO

in 18 si 19 august

EMPIRE FALLS, o miniserie originală HBO, alcatuită din două parţi, va fi difuzată în premieră şi în exclusivitate de HBO, canalul pay TV premium de top.

“Această producţie HBO extrem de emoţionantă s-a dovedit a fi un adevărat succes. A adunat laolaltă actori de calibru precum Ed Harris, Paul Newman sau Helen Hunt. Producţia a câştigat numeroase premii, ceea ce dovedeste, din nou, că HBO este o adevarată sursă de valori reale.” – a declarat Judit Minda, VP Programming HBO Europa Centrală.

Fiecare oraş mic ascunde o mare poveste. Ed Harris, Philip Seymour Hoffman, Helen Hunt, Paul Newman, Robin Wright Penn, Aidan Quinn şi  Joanne Woodward fac parte din distribuţia senzaţională a acestei minii serii în două parti, bazată pe romanul câştigător al premiului Pulitzer, al cărui autor este Richard Russo.

Empire Falls este un orăşel în declin, undeva în New England. Miniseria din două părţi dezvăluie viaţa locuitorilor din acest orăşel, viaţă dulce-amăruie, melancolică, a acestor oameni, care sunt strâns legaţi şi influenţaţi de râul Knox. În centrul poveştii se află Miles Roby (Ed Harris), care se ocupă de cel mai mare restaurant din oraş  de aproximativ douăzeci de ani. Miles nu a fost capabil să rupă legăturile ce-l legau de oraşul său natal aflat în declin. Descoperim încă de la început că el este într-un permanent conflict cu maliţiosul său tată, Max (Paul Newman), cu prezenţa dominatoare a lui Francine Whiting (Joanne Woodward), care deţine restaurantul de care se ocupa Miles. Putem afla că Miles tocmai trece printr-un divorţ de soţia sa Janine (Helen Hunt), astfel aflăm de existenţa lui Tick (Danielle Panabaker), fiica lui excesiv de sensibilă, vom descoperi încetul cu încetul toate legăturile secrete care-i unesc pe locuitorii din Empire Falls. Prin intermediul flashbackurilor frecvente din copilaria lui Miles, îin care apar imaginea mamei sale, Grace (Robin Wright Penn) şi cea a soţului decedat al lui Francine, C.B. (Philip Seymour Hoffman), lui Miles i se dezvăluie treptat trecutul său şi reuşeşte să-l înţeleagă şi să-l accepte, reuşind astfel să-şi poată trăi prezentul.

"Mi s-a parut interesant că un bărbat de vârstă mijlocie poate fi prizonierul mai multor feluri de iubiri. Una care îşi are originea în trecut, una care se afla în viitor. "- spunea Richard Russo, scriitorul romanului Empire Falls, cunoscut de publicul din Europa Centrală mai ales pentru cel de-al treilea roman apărut, "Nobody’s Fool," care a stat la baza filmului lui Robert Benton, producţie în care îl putem vedea pe Paul Newman.

EMPIRE FALLS este dedicat perseverenţei prietenilor şi vecinilor de-o viaţă, nealterat legaţi de generaţii, fiecare dintre ei fiind într-un anume fel influenţat de umbrele trecutului.

„Suntem mândri ca putem oferi producţia Empire Falls abonaţilor noştri din Europa Centrală. A fost răsplătită cu atâtea premii, încât mi se pare imposibil să le numesc pe toate, dar aş dori sa vi le împărtăşesc pe cele mai importante: Paul Newman a câştigat premiul Emmy la categoria Cel Mai Bun Actor în Rol Secundar, în timp ce Ed Harris, Philip Seymour Hoffman, Joanne Woodward şi scriitorul Richard Russo au fost cu toţii nominalizaţi la premiile Emmy. În 2006, Empire Falls a primit Globul de Aur pentru Cea Mai Buna Miniserie sau Cel Mai Bun Film de Televiziune. Tot atunci, Ed Harris şi Joanne Woodward au fost nominalizaţi la Globul de Aur pentru interpretarea din Empire Falls.” – a declarat Jim Helfgott, VP Sales & Marketing HBO Europa Centrală.

Această miniserie în două părţi, produsă de către HBO, va beneficia de o programare cu totul şi cu totul specială, datorată tocmai, importanţei şi valorii sale.

Vineri, 18 august de la ora 20.00, HBO va difuza Empire Falls – prima parte, urmând ca sâmbata, 19 august de la ora 20.00 să fie programată cea de-a doua parte.

Din distribuţia EMPIRE FALLS fac parte: Ed Harris (The Hours, The Truman Show, Apollo 13), Philip Seymour Hoffman (premiul Oscar pentru Cel Mai Bun Actor în Rol Principal în Capote, Cold Mountain, Magnolia, Almost Famous, The Talented Mr. Ripley, Happiness), Helen Hunt (premiul Oscar pentru Cea mai Bună Actriţă în As Good as It Gets, Cast Away, Twister), Paul Newman (premiul Oscar pentru Cel Mai Bun Actor în The Color of Money, Road to Perdition, Nobody’s Fool), Robin Wright Penn (White Oleander, Forrest Gump, The Princess Bride), Aidan Quinn (Legends of the Fall, Michael Collins) şi Joanne Woodward (premiul Oscar pentru The Three Faces of Eve, Mr.&Mrs.Bridge).
Regia: Fred Schepisi (Plenty, Roxanne, The Russia House, The Devil’s Playground). Producatori executivi:  Schepisi si Newman, împreună cu Scott Steindorff (The Human Stain) si Marc Platt (Wicked, Legally Blonde). Produs de catre William Teitler (The Polar Express, Jumanji).

Bucuresti, 26.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *