Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Emotionantele povesti ale tinerilor care au murit in tragedia din Clubul Colectiv

Mâine, de la ora 20.30, la „Am ceva să-ți spun”

Sonia Simionov a fost acasă la familia studentei Diana Enache și a barmanului Valentin Fieraru, doi dintre tinerii care au murit în tragedia de la Clubul Colectiv din Capitală, unde a stat de vorbă cu părinții și prietenii acestora.

Emoționantele povești ale celor doi tineri vor fi prezentate în ediția de joi, 5 octombrie, de la ora 20.30, a emisiunii “Am ceva să-ți spun”.

“Am fost la familiile Enache (familia studentei Diana Enache) și Fieraru (familia Barmanului Valentin Fieraru). Ambele familii m-au primit și mi-au vorbit despre tragedie… Cu lacrimi în ochi! Am plâns cu ei! Am fost la cimitir, la pomană, în casele lor și am discutat mult. Despre copiii care le-au murit nevinovați… Despre lucrurile prin care au trecut zilele acestea. Despre durerea pe care o simt!”, spune Sonia Simionov.

În aceeași ediție, va fi spusă povestea Narcisei, o femeie care a renăscut de ziua ei, datorită gestului făcut de părinții unui copil de trei ani, Dominik, ce s-a stins din viață acum câteva luni, după ce a fost mușcat mortal de câinele familiei. Deși răpuși de durere, părinții lui au găsit atunci puterea să accepte ca organele copilașului să fie prelevate și, astfel, două vieți să fie salvate. Una dintre aceste vieți este a Narcisei (36 de ani). Femeia vine joi seara, la “Am ceva să-ți spun”, să o cunoască pe Alexandra, mama lui Dominik, și cea datorită căreia, azi, Narcisa trăiește. Și să-i mulțumească pentru viața pe care i-a dăruit-o. Narcisa va fi sprijinită în demersul ei de Lora.

Tot joi, va fi spusă povestea lui Shobby, componentul trupei Codu’ Penal care, cu cinci ani în urmă, a provocat un accident rutier, în urma căruia o femeie însărcinată și-a pierdut viața. Shobby și-a ispășit pedeapsa cu închisoarea pentru ucidere din culpă, dar spune că nu-i este ușor să trăiască cu această povară pe suflet. El și-a dorit să vină la “Am ceva să-ți spun” pentru un lucru pe care nu l-a făcut niciodată: să-i ceară iertare soțului victimei.

Ce alte povești vor mai fi spuse aici, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, joi, 5 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Am ceva să-ți spun”, prezentată de Sonia Simionov.

Bucuresti, 04.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *