free download 78 travel guides written by experts

Emotiile si-au spus cuvantul la X Factor

După momentul deciziei, de duminică, Antonia a ajuns la Urgenţă

Prima gală live X Factor i-a copleşit de-a dreptul pe concurenţii megashow-ului. Emoţiile puternice şi-au spus cuvântul la momentul deciziei, Antonia a încercat să îşi mascheze starea de rău de pe scenă, însă la sfârşitul serii concurenta a avut nevoie de îngrijri medicale. Mihai Morar, mentorul său a mers cu ea la Urgenţă.

Finaliştii X Factor au oferit un adevărat spectacol la prima gală live a megashow-lui. Decorul grandios, cea mai mare scenă de sticlă din România a răsunat de voci extraordinare şi a vibrat în ritmul unor coregrafii de senzaţie. Pe această scenă au păşit artişti în devenire, care se comportau însă ca devărate super staruri.

Emoţiile puternice şi trăirile intense şi-au spus cuvântul la momentul deciziei. Minute bune, finaliştii X Factor au aşteptat cu sufletul la gură deznodământul primei gale live. Deşi a încercat să îşi mascheze cum a putut mai bine sentimentele, la sfârşitul serii de duminică, Antonia a plecat direct la spital.

Deşi tânăra nu a vrut să spună ce i s-a întâmplat, echipa a vrut sa se asigure că nu are nicio problemă, fapt pentru care a apelat la ajutorul medicilor ce i-au recomandat Antoniei să aibă grijă la alimentaţie şi să se odihnească. Concurenta a ascultat sfatul lor, iar de ieri a început pregătirile pentru următoare gală X Factor, de sâmbătă.

Mihai Morar, mentorul său a însoţit-o pe Antonia la spital, vrând să se asigure că va fi bine. „Am decis să mergem cu ea la Urgenţă pentru a fi siguri că nu sunt probleme. Confortul emoţional al concurenţilor din categoria mea este foarte important pentru mine. Emoţiile sunt inerente în astfel de situaţii, însă încerc să îi ajut să le depăşească. Acum este bine şi vă pregăteşte o surpiză de zile mari pentru gala viitoare”.

Tema celei de-a doua gale live X Factor, difuzată de Antena 1 sâmbătă, 5 noiembrie este: muzică românească. Concurenţii vor interpreta melodii din repertoriul artiştilor din ţara noastră, dar şi de această dată melodia pe care o vor avea de cântat le va fi dată de mentorul lor. De decizia mentorului în ceea ce priveşte melodia aleasă, dar şi de modul în care 11 concurenţi rămaşi în concurs vor reuşi să convigă telespectatorii că merită să le acorde voturile lor, depinde deznodământul celei de-a doua săptămâni de gale live X Factor.

La acest sfârşit de săptămână, Cristian Parmac este cel care a părăsit competiţia, însă a făcut-o cu fruntea sus, în apaluzele juraţilor, colegilor şi publicului. Decizia finală i-a aprţinut Paulei Seling şi, deşi prestaţia lui Cristian duminică, la momentul salvării, a fost foarte bună, Paula nu a fost convinsă că are şanse mai departe.

Tensiunea creşte pe măsură ce numărul lor devine tot mai mic. Cum vor evolua în continuare, telespectatorii vor putea vedea urmărind în fiecare sâmbătă de la 20.20 şi duminica, de la 21.45, galele X Factor live.

Bucuresti, 01.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *