free download 78 travel guides written by experts

Emotii si visuri implinite inainte de Craciun la Clipa de fericire

Clipa de fericire a oferit ieri seară bucurie, dragoste și speranță, într-o ediție care a demonstrat că miracolele se împlinesc la tot pasul atunci când ești înconjurat de oamenii potriviți ce cred în tine. Amalia Enache a fost alături de invitații săi și le-a pregătit momente speciale care s-au transformat cu siguranță în amintiri de neuitat.

Peste 1.6 milioane de telespectatori au fost alături de Amalia Enache pentru a trăi Clipa de fericire, pe întreaga durată de difuzare a emisiunii, iar în minutul de aur, de la 20:44, peste 1.8 milioane de telespectatori au trăit emoții intense împreuă cu invitații din platoul emisiunii.

PRO TV a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, iar la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Clipa de fericire a obținut 6.9 puncte de rating și o cotă de piață de 18.1%, în timp ce postul clasat pe locul doi a obținut 5.6 puncte de rating și 14.6% share.

Marian Ana este un exemplu de determinare și ambiție. Când era doar un copil și-a pierdut ambele mâini într-un accident și a fost trimis cu răniții de la revoluție în Anglia pentru protezare. Acolo l-a cunoscut pe Tim, cel care i-a oferit cel mai important cadou din viața lui: independența: „Tim pentru mine a însemnat a doua viață!”, a spus Marian. El a fost cel care l-a învățat pe Marian că nu există limite, își poate trăi viața ca orice om, iar pe baza celor învățate de la Tim, Marian și-a construit o familie și o gospodărie frumoasă, conduce tractorul și poate face orice singur. Ieri seară, visul lui Marian de a-l revedea pe cel care i-a oferit o a doua șansă s-a împlinit. Emoția revederii a fost puternică pentru amândoi, iar momentul în care soția sa a pășit în platoul emisiunii, venită tocmai din Italia, a adus lacrimi atât în ochii săi, cât și în ochii celor doi copii.

Ricarda Stoican își dorește să devină campioană mondială la dans, iar la numai 13 ani muncește foarte mult pentru a deveni cea mai bună dansatoare: „Am cinci cupe cu care mă mândresc! Chiar când mă uit la ele zilnic, le văd așa frumoase și strălucesc, realizez că eu am muncit pentru ele! Sunt comoara mea ca să zic așa!”. Visul Ricardei este susținut prin multă muncă și sacrificiu din partea mamei, care o crește singură. Ricarda a povestit printre lacrimi sacrificiile pe care le face pentru a-și continua pasiunea, iar pentru că nu a renunțat a fost răsplătită cu două rochii de concurs făcute special pentru ea. Ricarda a dansat în rochia cea nouă împreună cu partenerul ei, iar alături de ei au intrat în pași de dans campionii mondiali Paul Moldovan și Cristina Tătar. Pe lângă bucuria imensă de a-și cunoaște idolii și de a primi sfaturi valoroase de la ei, Ricarda a primit și sprijinul financiar de care are mare nevoie pentru a participa la competiții.

Luni întregi de dor s-au transformat într-o cerere în căsătorie în platoul emisiunii Clipa de fericire, pentru un cuplu la început de drum, determinat ca dragostea lor să continue într-o viață fericită.

Cristi Drăgan, soldat în Afganistan, a plecat în misiune pentru șase luni exact în ziua în care i s-a născut fetița. De atunci, el nu a văzut-o niciodată în realitate și nu a avut ocazia să o țină în brațe. Echipa emisiunii i-a pregătit o mare bucurie în noaptea în care a ajuns pe pământ românesc. Soția și fiica lui l-au întâmpinat la aeroport, iar emoția întâlnirii a adus lacrimi de fericire nu doar în ochii lui, ci și în ochii întregului detașament: „Nu îmi venea să cred că este fata mea!”. Invitată în platoul emisiunii, tânăra familie a primit în dar o vacanță pentru a-și crea amintiri minunate împreună.

Angela Horvath și-a dat fetița spre adopție în urmă cu 24 de ani. Condițiile grele de viață au determinat-o să îi ofere fiicei ei o altă șansă la viață în afară de sărăcie. „Fetița mea, te rog frumos din sufletul și inima mea, trimite-mi niște poze!”, acesta era singurul vis al Angelei deoarece dorul și gândurile către ea nu au încetat niciodată în toți acești ani. Michelle i-a trimis mamei sale un album întreg, însă îmbrățișarea plină de emoție pe care i-a acordat-o în platoul emisiunii, după 24 de ani, a fost mult peste ce și-ar fi putut imagina vreodată Angela. „Sunt atât de fericită! O să fie bine! Vreau doar să te pot ține în brațe în fiecare zi. Nu a trecut nicio zi fără să mă gândesc la tine, mai ales de ziua mamei!”, a spus Michelle strângându-și mama în brațe.

Clipe de fericire de neuitat, destine puse la grea încercare, exemple de ambiție și determinare, dragoste, bucurie, emoții unice și visuri împlinite, asa poate fi descrisă ediția de ieri seară Clipa de fericire.

Bucuresti, 24.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *