free download 78 travel guides written by experts

Emotii, lacrimi si o dovada de dragoste adevarata la Ferma Vedetelor

George Vintilă s-a acomodat cu succes în rolul de fermier al săptămânii: s-a trezit primul și a făcut toată treaba prin curte până s-au trezit ceilalți. Ziua la Ferma Vedetelor a fost plină de creativitate, emoții și umor, însă nu au lipsit jocurile de strategie devenite din ce în ce mai prezente în viața de zi cu zi a fermierilor.

Ferma Vedetelor a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărită în intervalul de difuzare 20:29 – 22:25 de aproximativ 2 milioane de români. În minutul de aur, de la 21:12, peste 2.4 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 10.9 puncte de rating și 24.6 share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut 7.2 puncte de rating și 16.2% share.

În continuare, în fermă rolurile sunt schimbate între fete și băieți. Fetele au muncit la construcția foișorului din curte, în timp ce băieții le ajutau cu sfaturi de pe margine: „Fetelor, ajutați-ne și pe noi cu un cui și cu un ciocan!”, le-a spus Vica băieților.

Nea Rață a adus o nouă provocare: fermierii au făcut o competiție de plantat bulbi cu obstacole. Echipa care a reușit să planteze prima 10 bulbi a fost formată din Vica, Cristina, Dan și Ionuț, iar echipa care a pierdut a trebuit, drept pedeapsă, să planteze flori în fața casei.

După ce sâmbătă l-am văzut pe Ionuț transformat în luptător, ieri l-am văzut transformat într-un bărbat sensibil și romantic. El a avut parte de momentul lui de intimitate și a primit cea mai frumoasă surpriză de când se află în Ferma Vedetelor. Când a primit biletul care îl anunța că îl așteaptă o surpriză, a luat-o la fugă prin pădure până a găsit-o pe soția lui așteptându-l. Întâlnirea dintre cei doi a fost o demonstrație de dragoste adevărată și tandrețe: „Ce dor îmi era să te văd și cu burtică! Ce frumoasă ești, sufletul meu!”, i-a spus emoționat. A împărtășit cu ea învățămintele de la fermă, iar ea i-a povestit despre copii.

După bucuria revederii soției, Ionuț a primit și o pedeapsă de la Iulia Vântur. Când s-a întors în fermă, Ionuț le-a ajutat pe fete cu construcția foișorului, cu toate că știa faptul că nu are voie să pună mâna pe unelte săptămâna aceasta. Drept pedeapsă, el a trebuit să poarte mănuși de box și să facă totul cu ele în mâini: „Data viitoare, dacă mai încalcă cineva regula, toți veți suferi din cauza asta!”, le-a spus Iulia.

Înainte de alegerea servitorilor s-a creat un moment emoționant, în care Vica și Cristina i-au spus Iuliei ce apăsări au pe suflet. „Simt că e nevoie de mine acasă!”, a spus Cristina printre lacrimi. Vica a vorbit și ea printre lacrimi despre cearta cu Augustin: „Eu am copil acasă. Copilul ăsta s-a uitat la televizor cu colegii lui. Nu cred că o să fie foarte frumos când o să vadă că unul dintre băieții care sunt aici înjură și o amenință pe mama!”.

George a fost pentru prima dată pus în postura de a alege cei doi servitori. Propunerile concurenților au fost: Dan, Cristina, Ionuț, Roxana, Augustin, Gina și Vica. George a ales să respecte dorința Cristinei de a merge acasă și astfel a ales-o pe ea și pe Dan.

Rolurile în miniseria Ferma Mioritică au fost distribuite, iar bonus ei au realizat o producție extra: filmul de groază Ferma Bântuită. Concurenții au fost extrem de creativi, iar rezultatul final a fost 100% spectaculos.

Primul episod din Ferma Mioritică a fost o adevărată telenovelă. Intrigi, ceartă, pasiuni, dragoste neîmpărtășită și relații extraconjugale, acestea au fost momentele cheie din primul episod Ferma Mioritică.

În ediția de astăzi, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cum se descurcă George cu servitorii și care sunt primele nemulțumiri față de ei, de ce fac fetele grevă și care este continuarea telenovelei Ferma Mioritică.

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Bucuresti, 29.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *