metalshow

Emisiunea “Sabbagh in actiune” va fi difuzata din luna ianuarie

KanalDLansarea emisiunii de investigatie „Sabbagh in actiune" va avea loc in luna ianuarie. Amanarea este generata de complexitatea unor investigatii care vor fi prezentate in emisiune si care presupun colaborarea cu autoritati si institutii ale statului, deplasari in tara si in strainatate, prezenta activa pe teren, acolo unde realitatea poate deveni extrem de fluctuanta.

„Cert e ca in acest context social, demersurile noastre jurnalistice vor suferi amanari, prioritatile agendei publice fiind in acest moment legate de schimbari majore in societate.

In continuarea, astept de la telespectatori, pe pagina mea oficiala de Facebook https://www.facebook.com/ChristianSabbaghOficial/?fref=ts, semnalarea unor abuzuri, abateri de la litera legii, acte de violenta de orice fel", a spus Christian Sabbagh.

„Sabbagh în acţiune" va prezenta telespectatorilor Kanal D cazuri spectaculoase, operaţiuni riscante, reporterii emisiunii afladu-se de fiecare dată în locurile unde fenomenul infractional atinge cote alarmante.

Bucuresti, 06.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *