metalshow

Emisiunea lui Dan Negru a fost urmărită de peste 2.000.000 de telespectatori

Show-ul “Next Star”, lider de audiență în mediul urban și național

Ediția specială “Next Star” din Joia Mare, de la ora 20.30, la Antena 1 a fost un adevărat spectacol al bunătății, unde s-au spus poveștile emoționante ale unor copii minunați, într-o emisiune impresionantă, la care au participat numeroase vedete, dar și concurenți din sezoanele anterioare ale talent-show-ului.

Show-ul prezentat de Dan Negru a adunat în fața micilor ecrane 2.049.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 22.22.

Antena 1 a fost lider de audiență atât la nivelul publicului din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din România. Astfel, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul întregului public din mediul urban și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 – 00.34) o audiență medie de 6,8 puncte de rating și o cotă de piață de 16 %, în timp ce următorul clasat, ProTV, înregistra 6,4 puncte de rating și o cotă de piață de 15,3 %.

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul întregului public din România, înregistrând o audiență medie de 6,9 puncte de rating și o cotă de piață de 16,5 %, în timp ce ProTV s-a clasat pe locul al treilea după Kanal D, cu 6,1 puncte de rating și o cotă de piață de 14,7 %.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *