free download 78 travel guides written by experts

Emisiunea Keeping Up with the Kardashians 10 Year Anniversary va fi difuzată de E! pe 1 octombrie

În ultimii zece ani, celebra serie a televiziunii E!, Keeping Up with the Kardashians, a evoluat de la o docu-serie despre viața familiei Kardashian la un adevărat fenomen global. De la despărțiri la împăcări, căsătorii, nașteri și toată drama care însoțește fiecare eveniment, fanii seriei au fost mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în viața familiei.

În emisiunea specială de 90 de minute intitulată Keeping Up with the Kardashians 10 Year Anniversary Special, care va fi difuzată la E! duminică, 1 octombrie, la ora 21:00, gazda Ryan Seacrest – care este, totodată, producător executiv al seriei și al acestei emisiuni speciale – va sta alături de Kris, Kim, Khloe, Kourtney, Kendall și Kylie, pentru a vorbi despre cele mai importante evenimente din viețile acestora.

maraton KUWTK

De-a lungul anilor, familia a rămas sinceră, vulnerabilă în fața telespectatorilor și plină de compasiune, iar această emisiune specială va dezvălui ce a însemnat, pentru clanul Kardashian, să treacă prin toate victoriile și toate greutățile în fața camerelor de filmat.

În cadrul acestei emisiuni speciale, membrele familiei Kardashian vor da, printre altele, și amănunte despre începutul relației dintre Kim și Kanye West, dezvăluind cum au devenit mai mult decât prieteni.

Urmăriți, așadar, emisiunea specială de 90 de minute Keeping Up with the Kardashians 10 Year Anniversary Special, duminică, 1 octombrie, la ora 21:00. Pe 8 octombrie, la ora 21:00, seria Keeping Up with the Kardashians revine cu al 14-lea sezon, în premieră numai la E!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *