Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Emisiunea Gazda Perfectă revine astăzi, de la ora 14:00, la Antena 1

Emisiunea Gazda Perfectă revine pe micile ecrane începând de astăzi, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, imediat după Observator, la Antena 1.

Cinci oameni care nu ştiu nimic unul despre celălalt vor încerca să demonstreze că ospitalitatea şi abilităţile culinare îi recomandă pentru a fi o gazdă desăvârşită.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, cei cinci concurenţi se vor vedea faţă în faţă cu provocarea de a concepe meniuri cât mai interesante, dar şi o atmosferă cât mai primitoare pentru a-i convinge pe ceilalţi participanţi de calităţile personale. La finalul fiecărei cine, concurenţii vor oferi puncte celui care le-a fost gazdă, însoţite bineînţeles de laude sau critici, iar la sfârşitul ediţiei, câştigătorul, cel care acumulează cel mai mare punctaj, va primi titlul de Gazda Perfectă şi un premiu de 10.000 Ron.

Gazda perfecta logo

Show-ul de day-time are la bază formatul internaţional Come dine with me, format ce a cucerit publicul din peste 40 de ţări, printre care SUA, Italia, Spania, Anglia sau Franţa. 5 concurenţi, 5 zile, 5 case diferite.

Gazda Perfectă conturează portretul românului bucuros de musafiri, omul de rând care se pregăteşte în fel şi chip atunci când ştie că trebuie să îşi impresioneze invitaţii. Acţiunea show-ului se va construi în jurul cinelor care aduc la un loc personalităţi diferite, oameni cu preferinţe şi obiceiuri diferite, lucru care va face de altfel şi deliciul telespectatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *