bucharest tech week 2021

Emisiunea “Exces de putere” cu Oana Stancu si Adrian Ursu debuteaza sambata, la Antena 3

Incepand cu 2 aprilie 2011, Oana Stancu va realiza la Antena 3 emisiunea “Exces de putere” in fiecare sambata, de la ora 19. Adrian Ursu va fi invitatul permanent al emisiunii si impreuna vor dezbate subiectul principal al saptamanii.

Productia se diferentiaza de celelalte emisiuni politice prin doua elemente: dezvaluiri importante despre decidentii din Romania si prezenta unui juriu care la finalul fiecarei editii va da un verdict. 

“Vom pune reflectorul pe lucrurile definitorii pentru personajele politice, astfel incat atunci cand votam sa fim in cunostinta de cauza si, daca se poate, macar din cand in cand sa le mai scoatem politicienilor mainile din buzunarele noastre.”, a declarat Oana Stancu.

Adrian Ursu completeaza:“Va fi o emisune din care veti afla lucruri nebanuite despre oamenii cu care va intersectati in fiecare zi pe ecranele televizoarelor si la pupitrele unde se iau decizii. Nu este doar o promisiune, cum se face la orice inceput de emisiune, ci stiu ce exista deja pregatit de echipa de la “Exces de putere”. Sper ca emisiunea sa furnizeze prin dezvaluirile sale jurnalistice continut pentru agenda publica, nu doar sa reimpacheteze evenimentele de zi cu zi.”

“Exces de putere” isi propune sa contextualizeze subiectele importante din sfera politica dezvaluind intreaga poveste a personajelor implicate, aducand elemente noi si documente din trecut, analizand toate datele pentru a oferi publicului o imagine cat mai clara asupra evenimentelor.

La finalul celor 2 ore de dezbatere alaturi de invitati din mediul politic, analisti, ziaristi si specialisti din diverse domenii, juriul va da verdictul emisiunii indicand politicienii care au facut exces de putere in propriul folos.

Telespectatorii pot interactiona cu cei doi jurnalisti accesand blogul emisiunii: //www.antena3.ro/excesdeputere

Antena 3 este televiziunea de stiri membra a INTACT Media Group.

Bucuresti, 31.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *