free download 78 travel guides written by experts

EMISIE NON-STOP DIN 14 IUNIE

Nu mai este o noutate că National Geographic Channel, prin documentarele sale, a reuşit să se impună în rândul televiziunilor de gen în cei şase ani de când a sosit în România.

În prezent, documentarele sale ajung în peste 2,7 milioane de case din ţară, prin intermediul a 600 de reţele de distribuţie naţională.

Şi pentru că este un scop declarat acela de a-şi răsplăti în permanenţă publicul fidel, din 14 iunie, National Geographic Channel România îşi măreşte spaţiul de emisie la 24 de ore pe zi – un motiv în plus să producă în continuare programe de calitate, menite să stimuleze mintea şi imaginaţia privitorilor săi.

În iunie, National Geographic Channel vă propune o călătorie pe urmele flotei construite de arhitectul şi comandantul chinez Zheng He. Flota comorilor: Aventurile lui Zheng He vă invită la o călătorie în trecut, pornind de pe coasta Chinei, trecând prin Asia şi coasta de vest a Africii, pentru a afla mai multe despre modul de viaţă şi comerţul unei mari epoci. Veti putea urmări evoluţia fascinantă a unui sport devenit, astăzi, fenomen internaţional în documentarul Istoria fotbalului. Veti explora magia, puterea şi pasiunea înglobate în istoria acestui sport, începând cu anul 2000 î.e.n. până în prezent.

Ştiaţi că posibilitatea de a muri în urma impactului Pământului cu un asteroid este de patru ori mai mare decât a unei morţi provocate de un trăsnet? Sau că energia produsă de ciocnirea unui asteroid gigant cu Pământul echivalează cu puterea explozivă a tuturor bombelor nucleare din lume la un loc? Toate acestea nu sunt doar simple scenarii în minţile regizorilor de la Hollywood, ci ameninţări reale asupra planetei noastre. Planeta la control pune sub lupa analizei câteva din cele mai incitante fenomene ştiinţifice şi mistere ale istoriei noastre.

Interceptarea tornadei, un eveniment unic in televiziune, vă propune o întâlnire cu cel care a inventat primul vehicul cu echipaj uman la bord ce ajunge în inima unei tornade pentru a o filma chiar din interior.

Nu pierdeţi premierele lunii iunie pe National Geographic Channel!

Bucuresti, 12.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *