Baby Boom Show 2022
Shadow

Emil Mitrache și băieții săi, Teodor și Eduard, au câștigat ultima ediție “Aici eu sunt vedeta”

Emil Mitrache, zis și “Americanu’”, și cei doi fii ai săi, Teodor (8 ani) și Eduard (6 ani), au câștigat aseară ultima ediție “Aici eu sunt vedeta” a celui de-al doilea sezon al show-ului prezentat de Cosmin Seleși. Suma de 8.500 de lei obținută de aceștia, la finalul serii, a fost donată unei familii care are doi copii cu autism.

Probe amuzante și dezvăluiri neașteptate, aseară, la “Aici eu sunt vedeta”, în ediția în care patru copii simpatici, Sofia, Vlad, Teodor și Eduard, au venit alături de celebrii lor părinți, politicianul Cristina Pocora, actrița Valentina Fătu și actorul Emil Mitrache. Copiii au dat multe din casă, dar părinții nu s-au supărat, ba chiar s-au distrat copios pe seama celor spuse de micuții lor.

Aici eu sunt vedeta, Emil Mitrache si baietii

Așadar, Sofia (6 ani), fetița Cristinei Pocora și a prezentatorului TV Dan Cruceru, a spus despre mami că doarme pe o pernă sub formă de văcuță, pe care nu dorește să i-o împrumute, că i-a furat ciocolata din mână, dar și că mami și tati s-au uitat, de sărbători, două zile fără oprire la 47 de episoade din serialul “Billions”.

La rândul său, Vlad (9 ani), fiul Valentinei Fătu, a spus că mami nu-i spune lui tati atunci când îl lasă să mănânce de la fast-food, că mami îl enervează atunci când îl întreabă despre fete și că aceasta habar nu are să parcheze mașina.

De asemenea, Teodor (8 ani) și Eduard (6 ani), fiii lui Emil Mitrache, au spus că ei cred că tatăl lor ține comori în podul casei, pentru că nu-i lasă să urce acolo, că doarme îmbrăcat întotdeauna cu o bluză verde și că el este cel care le-a făcut prima băiță, după ce s-au născut.

În aceeași ediție, Vasile Muraru, cunoscutul actor al Teatrului “Constantin Tănase” și partener de scenă al Valentinei Fătu, a povestit cum, în copilărie, 40 boboci de rață au murit din cauza lui. Mama a plecat la muncă, l-a rugat să aibă grijă de ei, însă micul Vasile a plecat la scăldat, a uitat de ei, iar ploaia torențială care a început i-a înecat. Printr-o intervenție video în emisiune, mama lui Vasile Muraru a spus care a fost pedeapsa pe care i-a aplicat-o fiului ei, după această “ispravă”: l-a trimis pe ulița satului, în pielea goală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.