metalshow

Emil Mitrache foloseste serviciile Body Contur

Emil Mitrache, cunoscut publicului romanesc ca ex-interpret al rolului Americanu’ din serialul „La Bloc” si ajuns acum la postul de televiziune Kanal D unde joaca rolul lui Bebe Pletosu’ in serialul „Gasca”, constientizeaza importanta imaginii si a ingrijirii astfel ca a ales sa foloseasca serviciile centrului de infrumusetare si remodelare corporala Body Contur .

Programul prelungit de lucru, incordarea si stresul unei zile pe platourile de filmare isi spun cuvantul. In acest caz se recomanda clar un masaj de relaxare. Machiajul necesar unei vedete de televiziune in timpul filmarilor, al sedintelor foto etc. pot sa duca la aparitia unor afectiuni ale tenului care se pot trata cu usurinta de personalul specializat al unui centru de infrumusetare si remodelare corporala. Date fiind toate acestea este lesne de inteles de ce si Emil Mitrache a apelat la serviciile unui astfel de centru – Body Contur.

„Stau relativ aproape de Body Contur si vazand care sunt serviciile pe care le ofera am decis sa fac o incercare. Am fost mai mult decat placut surprins sa intalnesc aici persoane competente, sa constat atmosfera calda a centrului si sa simt ca sunt tratat cu atentie, iar tratamentul este personalizat in functie de problemele mele.” a declarat Emil Mitrache. Acesta a continuat: „Uitandu-ma si la ceilalti oameni care vin la Body Contur am remarcat si ca eu nu beneficiam de un tratament special doar pentru ca eram cunoscut de pe micile ecrane: toti clientii primesc aceeasi atentie, sunt tratati cu aceeasi grija.”

"Ne bucuram de fiecare data cand un nou client vine la noi pentru ca avem sansa de a demonstra ca ramanem dedicati obiectivului nostru: ca lumea sa gaseasca la Body Contur solutiile pe care le cauta, prin tratamente realizate de personalul nostru bine pregatit cu aparate si produse de ultima generatie, totul la un pret accesibil. Cand Emil Mitrache a venit prima data la noi am remarcat firea sa deschisa – un om care a remarcat aparitia unor mici probleme si care dorea sa scape de acestea.” spune Adina Petre, Director general Body Contur. „De atunci Emil a revenit la noi si de fiecare data a plecat multumit de tratamentul primit – si suntem siguri ca asa va pleca mereu, el si toti ceilalti clienti ai nostri (actuali si viitori).”

BodyContur ofera de asemenea si modalitati financiare avantajoase, atat prin reduceri, cat si prin posibilitatea platii in 2-3 rate.

Alege asadar sa intri in lumea frumusetii. Body Contur este locul unde te poti abandona ca intr-un vis. Poti alege tratamente si masaje faciale (electrostimulare, ultrasunete, vacuum, peeling, cryio sistem si epilare definitiva cu laser), tratamente si masaje corporale (remodelare corporala, slabire, drenaj limfatic, dermoabrazare, tratarea anumitor afectiuni ale muschilor si oaselor, tonifierea muschilor si gimnastica de intretinere, topirea tesutului adipos, probleme dermatologice minore, impachetari cu ciocolata, alge marine si oligoelemente, regenerarea pielii) si terapii speciale de relaxare.

Daca vrei ca visul tau sa devina realitate, te asteptam la Body Contur in Str. Vulturilor nr. 43, sector 3, Bucuresti, tel/fax: 323 03 17, 323 03 18.

Body Contur. Trup si suflet! Este ceea ce vei vedea ori de cate ori te vei privi in oglinda.

Bucuresti, 20.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *