free download 78 travel guides written by experts

Emil Lassaria lanseaza primul album EDM din Romania

Emil Lassaria a pregatit un nou set de piese care va electriza cluburile incepand cu toamna aceasta. Piesele reprezinta o premiera pentru Romania, fiind primul material EDM (electronic dance music) din tara noastra, demonstrand inca o data ca Lassaria este un deschizator de drumuri in materie de muzica de club.

Reunite in albumul online "Read My Lips”, DJ-ul ne face simturile sa vibreze cu 9 piese, fiecare continand un ingredient savuros prin care intrupeaza o senzatie diferita, permitand astfel publicului sa isi regaseasca starea de spirit de-a lungul ascultarii materialului.

“Pentru mine muzica e principala motivatie, de a ma trezi dimineata de a merge mai departe, de a ramane . Am ales EDM pentru că imi place sa ofer oamenilor energie pozitiva, iar EDM-ul este enegie pura”, a declarat Emil Lassaria.

Piesele se bucura fiecare de cate un videoclip online inspirat din formatul filmuletelor de pe platforma Vine. Videoclipurile acompaniaza perfect soundul fiecarei piese, fiind o reprezentare vizuala a beat-urilor mixate in maniera inedita de Emil Lassaria.

Tracklist:
1. Ready for the drop
2. Kalunga
3. Red Carpet
4. Sunshine
5. Endless Summer
6. Read My Lips
7. Up, up
8. Young and Restless
9. Crushing Minds

Bucuresti, 12.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *