free download 78 travel guides written by experts

Emil Hurezeanu va prelua functia de presedinte al Grupului Realitatea-Catavencu

Grupul Realitatea-Catavencu anunta ca, de la 1 februarie 2009, jurnalistul Emil Hurezeanu va prelua functia de presedinte al Grupului. Implicit, el va conduce si consiliul director care coordoneaza in acest moment toate activitatile companiei. Actualul presedinte, Sergiu Toader, isi va incheia contractul cu Grupul la 1 februarie 2009. "Emil Hurezeanu este nu doar unul dintre cei mai valorosi comentatori de politica interna si internationala din Romania, dar si o garantie pentru consolidarea calitatii produselor noastre. Ma bucur sa stiu ca Emil Hurezeanu, un om din interior, este cel care va conduce si va dezvolta compania. Ii doresc mult success!", a declarat Sergiu Toader.

Emil Hurezeanu va avea la dispozitie o perioada de patru luni pentru a prelua toate prerogativele acestei functii. In acelasi timp, Hurezeanu isi va continua activitatea jurnalistica in cadrul Grupului.

"Sunt onorat de propunerea Consiliului de administratie al Grupului Realitatea-Catavencu. Colaborez cu Realitatea TV si ‘Cotidianul’ de mai multi ani si apreciez standardele profesionale si spiritul de echipa promovate aici, sub conducerea excelentului manager care este Sergiu Toader, intr-o lume complicata si presarata cu atatea capcane. Nu sunt un administrator innascut si nici nu doresc sa abandonez profesia de jurnalist, pe care o practic de peste 25 de ani. Cu ajutorul atator colegi de calitate, oameni foarte tineri dar si congeneri cu multa experienta, voi incerca sa consolidez locul important pe care Grupul il ocupa in peisajul mass-media din Romania, in interesul celor care ne citesc, asculta si privesc", a declarat Emil Hurezeanu.

Structura de conducere a Grupului va ramane aceeasi: Sorin Enache – Director General, Mihnea Vasiliu – Director Divizie Quality, Sorin Freciu – Director Divizie Business, Sorin Vulpe – Director Divizie Lifestyle, Dragos Stanca – Director Divizie New Media, Cosmin Popa – Director Newsin si Doru Buscu – Directorul Editorial al Grupului.

Grupul Realitatea-Catavencu promoveaza exclusiv presa de calitate. Principalul obiectiv al Grupului pentru anul viitor este sa consolideze pozitia premium a produselor sale pe piata din Romania.

Bucuresti, 29.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *