free download 78 travel guides written by experts

Emil Boc discuta cu membrii Guvernului Privat priotitatile strategice pentru Romania

Premierul României, Emil Boc, se va întâlni mâine, 25 februarie, cu jucătorii din economia reală, în cadrul evenimentului organizat de Business Standard cu prilejul lansării documentului final Guvernul Privat. În premieră, la aceeaşi masă se vor aşeza reprezentanţii Guvernului şi elita mediului de afaceri, cu scopul de a identifica priorităţile strategice pentru economia românescă. Evenimentul va fi transmis, în direct, de postul de televiziune de business The Money Channel, începând cu ora 10:00.

Scopul evenimentului este acela de a înmâna reprezentanţilor Guvernului setul de propuneri gândite de liderii comunităţii de afaceri din România pe parcursul a cinci luni de interviuri, întâlniri şi dezbateri. Cele mai bune recomandări anticriză şi priorităţi pentru România vor fi discutate mâine de reprezentanţii mediului politic şi privat, în cadrul unei dezbateri moderate de Adrian Mîrşanu, redactor-şef Business Standard, şi Dan Suciu, realizator The Money Channel. Alături de premierul României, la masa discuţiilor vor fi prezenţi Gheorghe Pogea, Ministrul Finaţelor Publice, Adriean Videanu, Ministrul Economiei, Florin Pogonaru, preşedinte AOAR, Octavian Radu, presedinte RTC Group, George Mucibabici, preşedinte Deloitte România şi Dan Schwartz, managing partner Scot & Company, reprezentant AmCham.

Iniţiat în septembrie 2008 de Business Standard, Guvernul Privat este cel mai amplu exerciţiu de consultare a mediului de afaceri românesc cu privire la priorităţile economice ale ţării. Peste 150 de de top-manageri, consultanţi şi reprezentanţi ai societăţii civile şi-au adus contribuţia la proiect prin recomandări, soluţii şi măsuri anticriză menite să ajute România în depăşirea contextului economic actual. Temele de discuţie au vizat domenii cu probleme a căror rezolvare poate genera un progres decisiv şi ireversibil pentru ţara noastră: Infrastructură, Educaţie-Piaţa Muncii, Sănătate, Mediu-Energie, Agricultură, Decalaj rural-urban, Fiscalitate, Cercetare- Dezvoltare, Administraţie publică şi Turism.

Documentul final Guvernul Privat cu cele mai bune recomandări anticriză şi propuneri venite din partea mediului de afaceri poate fi gasit, începând cu 25 februarie, pe guvernulprivat.ro. Înregistrarea video a evenimentului va putea fi urmărită pe www.tmctv.ro şi www.guvernulprivat.ro.

Proiectul Guvernul Privat beneficiază de susţinerea Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România, Camerei Americane de Comerţ în România şi televiziunii de business The Money Channel.

Pentru afla mai multe detalii despre proiect şi participanţi şi pentru a urmări dezbaterile televizate intră pe www.guvernulprivat.ro. Emisiunea „Guvernul Privat” se difuzează în fiecare joi, la ora 17:15, la The Money Channel.

Bucuresti, 24.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *