free download 78 travel guides written by experts

EMCT Romania are un nou partener

EMCT România, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de pe piaţa românească de real estate şi compania care asigură managementul si leasingul centrului comercial Sun Plaza, şi-a schimbat începând cu săptămâna aceasta structura acţionariatului. Astfel, Cristian Dămoc a devenit noul partener al companiei EMCT România, noua structură de capital fiind următoarea: Michael Richard 55% , Laurent Mathurin 17%, Mircea Curuia 17%, Cristian Dămoc 10 %, EMCT Limited 1%.

Cristian Dămoc, în vârstă de 34 ani, este absolvent al Academiei de Studii Economice Bucureşti – Facultatea de Comerţ. Sun Plaza este cel mai important proiect al său, conducând în ultimii 3 ani departamentul de Marketing, Leasing şi Management. Având în vedere vasta experienţă de peste 10 ani în domeniu, Cristian Dămoc a fost implicat în toate proiectele importante dezvoltate de către EMCT. De asemenea, a jucat un rol important în joint-venture-ul Romanian Retail Development (din care a făcut parte şi EMCT), unde a ocupat poziţia de Marketing & Leasing Manager.

“Ne face o deosebită placere să anunţăm promovarea ca partener a lui Cristian Dămoc. Aceasta vine ca o încununare firească a eforturilor sale alături de noi în ultimii ani. Prin cooptarea lui Cristian Dămoc în acţionariat, EMCT urmăreşte să îşi întărească şi să îşi securizeze planurile de viitor. Mai mult, credem că venirea lui Cristian Dămoc la bordul de management al companiei va aduce un plus de valoare şi stabilitate companiei noastre, capabilă să se adapteze şi să raspundă eficient nevoilor pieţii. În acest sens, Cristian Dămoc se alatură eforturilor EMCT România de dezvoltare de noi proiecte şi activităţi în domeniul comercial pentru anul urmator”, a declarat Michael Richard, Senior Partner şi fondator EMCT România.

Principalul proiect EMCT din ultimii 2 ani îl reprezintă centrul comercial Sun Plaza, care în scurt timp de la deschidere a reuşit să se impună ca punctul de atracţie dominant din Sudul Capitalei. Cu o suprafaţă de peste 200.000 de mp, două niveluri de parcare subterană şi peste 120 de magazine, restaurante şi zone de divertisment, Sun Plaza a fost desemnată drept cel mai bun proiect de retail real estate al anului 2010. Printre principalele ancore menţionăm: Cora, Baumax, Mobexpert, Flanco, Cinema City, Zara, C&A, New Yorker, Hervis.

În 2010, EMCT România a avut o cifră de afaceri de aproximativ 130.000.000 lei. Pentru 2012, EMCT se va ocupa în continuare de Managementul centrului comercial Sun Plaza. Totodată, compania se află într-un stadiu avansat de negocieri cu privire la dezvoltarea unor noi proiecte pe piaţa din România.

Despre EMCT

EMCT este una dintre companiile de succes de retail real estate din România şi unul dintre cei mai longevivi jucători din domeniu. Printre activităţile desfăşurate sunt dezvoltarea de proiecte, managementul de proiecte, managementul de centre comerciale, activităţi de leasing, consultanţă în afaceri etc.

EMCT Romania se angajează în mod activ în dezvoltarea de centre comerciale în România de peste 10 ani şi a colaborat cu retaileri importanţi precum Carrefour, Bricostore şi Cora, fiind implicat în implementarea primului hipermarket din ţară – Carrefour Militari in 2001. Sun Plaza reprezintă cel mai recent proiect dezvoltat si livrat de EMCT.

Bucuresti, 29.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *