free download 78 travel guides written by experts

EMC si Romsys – Parteneri pentru a-si ajuta clientii

să-şi maximizeze valoarea informaţiei

Platformele hardware şi software şi serviciile IT oferite de EMC şi Romsys ajută clienţii să proiecteze, să construiască şi să administreze infrastructuri informatice inteligente, flexibile şi securizate.
Romsys unul din cei mai importanţi integratori de sistem de pe piaţa românească, şi EMC Corporation – lider in soluţii de infrastructură informaţională, au anunţat astăzi un parteneriat pentru a furniza noi produse de infrastructură informaţională la nivel înalt şi centre de operaţiuni pentru a-şi ajuta clienţii comuni să obţină o valoare mai mare a informaţiilor de business. Cele două companii vor combina design-ul şi expertiza dezvoltării soluţiilor pentru client pentru a gestiona infrastructurile IT bazate pe informaţii care scad cheltuielile de costuri operaţionale ale clienţilor in timp ce măresc disponibilitatea, scalabilitatea şi siguranţa sistemelor de date centrale. Scopul colaborării este să livreze noi soluţii şi servicii IT care se adresează domeniilor de management al informaţiei, incluzând automatizarea centrelor de operare a datelor, protecţia informaţiei, virtualizare şi coordonare.

“EMC şi Romsys împart aceeaşi viziune pentru livrarea soluţiilor şi serviciilor inovative pentru a-i ajuta pe clienţi să obţină mai multă eficienţă prin gestionarea efectivă a infrastructurilor informaţionale” susţine Cristian Şerban, Country Manager – EMC Business Continuity Solutions.
“Colaborând cu Romsys, leader pe piaţă în infrastructurile IT de reţea, vom putea ajuta clienţii sa beneficieze de tehnologia EMC de stocare, protejare şi asigurare a informaţiei, să implementeze o strategie de management a ciclului de viaţă a informaţiei, şi să simplifice şi să automatizeze managementul resurselor cum ar fi monitorizarea, raportarea şi provizionarea.”

„EMC este leader în soluţiile de infrastructură informaţională, şi această colaborare va permite companiei Romsys să îmbunătăţească soluţiile şi capacităţile noastre pentru clienţii existenţi cât şi pentru clienţii din sectoare de piaţă regăsite în strategia de accelerare a proiectelor Romsys” a spus Günther Meyringer, CEO Romsys.
“Produsele, expertiza şi dedicarea către cercetare şi dezvoltare a companiei EMC sunt de cea mai înaltă calitate şi sunt o excelentă completare la nevoile clienţilor noştri.

Ca parte a acestei colaborări, Romsys le oferă clienţilor săi o varietate de servicii cu valoare adăugată, o vastă experienţă în integrarea IT, expertiză a produselor şi dezvoltarea de aplicaţii specifice.

Despre EMC

Corporaţia EMC (NYSE: EMC) este liderul mondial în dezvoltarea şi furnizarea de tehnologie a infrastructurii informaţionale şi soluţii care permit organizaţiilor de toate mărimile să transforme modul în care concurează pe piaţă şi să creeze valoare din informaţia lor. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile EMC pot fi găsite pe www.EMC.com.

Despre Romsys

Romsys este prima companie de IT din România certificată ISO 9000 din 1996. Romsys este lider în dezvoltarea şi design-ul soluţiilor, implementarea de soluţii de business management, soluţii de securitate, soluţii de infrastructură şi comunicaţii pe o varietate de tehnologii şi platforme. Soluţiile şi serviciile Romsys sunt folosite în primul rând în domeniile: bancar, de apărare, securitate, guvern, telecomunicaţii şi utilitaţi publice.
(www.romsys.ro)

Bucuresti, 19.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *