metalshow

Emanuel Gyenes inaugureaza a treia statie MOL la Satu Mare

In prezenta participantului Romaniei la Dakar 2007, Emanuel Gyenes, MOL Romania a inaugurat o noua benzinarie in Satu Mare, crescand astfel numarul benzinariilor din reteaua proprie la 121 de statii.
 
Emanuel Gyenes, component al echipei MOL Dakar Team, a fost singurul roman care anul acesta a terminat cu succes cel mai dificil rally-raid din lume. Tanarul satmarean de doar 22 de ani s-a calificat pe locul 9 in clasamentul debutantilor si pe locul 46 in clasamentul general. Pe 16 si 17 februarie el participa la lansarea noii statii MOL oferind autografe fanilor sai. Vineri intre orele 14.00-17.00 si sambata intre orele 11.00-14.00, alaturi de motocicleta care i-a purtat noroc, Mani Gyenes va asteapta pentru a va impartasi experientele traite de el la Dakar.

“Ne bucuram sa il avem alaturi pe Mani, campionul nostru la Dakar, la inaugurarea noii noastre benzinarii din orasul sau natal. Satu Mare nu este doar un oras cu un potential economic major, ci si un oras in care cele doua benzinarii operate deja de MOL au fost foarte bine primite de localnici; am intuit potentialul de crestere al zonei, de aceea ne extindem, deschizand o a treia benzinarie ce beneficiaza de o locatie foarte buna. Strategia MOL, in calitatea sa de jucator important al industriei, se axeaza pe consolidarea retelei de benzinarii si extinderea sa in cat mai multe zone ale tarii prin achizitii sau investitii Greenfield. Ca parte a strategiei, pentru acest an ne propunem sa investim aproximativ 12 milioane de EUR in dezvoltarea retelei si in deschiderea a 8 noi benzinarii, pentru o si mai buna acoperire nationala,” a declarat directorul executiv si CEO MOL Romania, Zsolt Szalay.

Noua statie, situata pe strada Careiului numarul 7, asigura locuri de munca pentru 13 satmareni. Benzinaria ofera brandurile de carburanti Tempo si EVO distribuiti de reteaua MOL Romania: benzina si motorina EVO, Tempo Plus 98, Tempo Plus 95, Tempo Plus Euro Diesel. Carburantii din gama EVO sunt produse premium, care armonizeaza cele mai recente tehnologii de protectie a mediul inconjurator, au un continut de sulf redus, sub 10 ppm si contin un pachet complex de aditivi care asigura pornirea usoara a motorului, incalzirea rapida si functionarea silentioasa. Protejeaza toate componentele motorului si ale sistemului de alimentare, limiteaza emisiile poluante, asigura stabilitatea carburantului si evita depunerile si fenomenul de coroziune.

Magazinul din cadrul benzinariei are o oferta variata de produse si poate satisface nevoi dintre cele mai diverse. Aici se gasesc bauturi reci si calde, cafea, produse alimentare si o oferta bogata de produse din tutun, bauturi alcoolice de calitate, jucarii, cartele GSM, produse de ingrijire pentru autovehicule, accesorii pentru masina si uleiuri MOL.  

In statia MOL, clientii beneficiaza gratuit de compresor pentru reglarea presiunii in roti si de doua pompe rapide. In plus, pot apela la serviciile gratuite de spalare a parbrizului si de completarea apei la spalatorul de parbriz.

Soferii si proprietarii de parcuri auto din Satu Mare pot economisi bani cu ajutorul cardurilor de carburant MOL care le permit sa monitorizeze cu usurinta consumul si, in acelasi timp, sa cumpere anumite produse si servicii, autorizate selectiv. Conducatorii auto pot achita carburantii si serviciile cumparate in cadrul statiei folosind cardurile bancare Visa, Mastercard si Maestro.

In cadrul statiei pot fi folosite si cardurile MultiBonus, prin care compania ii recompenseaza pe clienti pentru ca aleg sa alimenteze de la MOL. De fiecare data cand cumpara produse de la MOL, clientii primesc puncte pe card, care pot fi transformate in diferite produse comercializate in statii, sau pot alege dintr-o serie intreaga de cadouri din catalogul MultiBonus.  
Programul MultiBonus este unul pe termen lung, ce a inregistrat un succes foarte mare pe piata din Romania.

Bucuresti, 16.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *