free download 78 travel guides written by experts

eMAG si Flanco aduc primul “Black Friday” in Romania

· Reduceri de până la 60% la cele mai dorite produse IT, electronice, electrocasnice, vineri 25 noiembrie
· Stocuri de peste 30.000 de unități la produsele vedetă și reduceri substanțiale la toate celelalte produse din ofertă
· Black Friday, ultima vineri din noiembrie – ziua cu cele mai multe reduceri din an

Cel mai important eveniment de shopping al anului la nivel internaţional este lansat în România de eMAG şi Flanco. În ultima vineri din noiembrie, vizitatorii eMAG şi ai magazinelor Flanco vor putea descoperi cele mai bune oferte la sute de produse electronice, electrocasnice, IT, dar şi muzică, filme și jucării.

Tradiţia este originară din Statele Unite, unde a devenit un fenomen naţional atât în retail-ul tradiţional, cât şi online. Black Friday marchează deschiderea sezonului de cumpărături de sărbători, fiind şi ziua cu cele mai multe promoţii din an în care 75% dintre americani iau cu asalt magazinele în căutarea promoțiilor. În România, evenimentul va stimula piaţa electro-IT, unde va fi înregistrat un număr record de vânzări din an.

"Numai prin aceasta acţiune, eMAG şi Flanco vor creşte nivelul întregii pieţe electro-IT cu 10 milioane de Euro. Prin amploarea sa, evenimentul va atrage serios atenţia consumatorilor spre piaţa de electro-it din România și va genera schimbări de comportament în rândul acestora, determinându-i pe mulţi să își reînnoiască televizoarele, calculatoarele sau electrocasnicele deşi nu aveau în plan acest fapt," a declarat Iulian Stanciu, Președintele grupului de companii.

Black Friday este un eveniment major în pieţele dezvoltate. Produsele şi brandurile promovate în această zi vor fi vedetele întregului sezon, acest prilej fiind folosit de producători pentru a lansa în piaţă viitoarele bestselleruri ale sezonului.

“Am pregătit un stoc de peste 30.000 de produse şi ne aşteptăm ca acest eveniment să genereze cel mai mare număr de vizitatori şi de comenzi într-o singură zi” a declarat Radu Apostolescu, Vicepreşedinte, Director de Dezvoltare eMAG.

“Prin Black Friday, care va deveni cu siguranță o tradiţie, lansăm sezonul cumpărăturilor de Crăciun și încurajăm toți consumatorii să achiziționeze acum produsele pe care le doresc." a declarat Adrian Olteanu, CEO Flanco.

Reducerile din campania Black Friday vor ajunge până la 60%, în cazul multor produse electro-IT. Astfel, clienţii vor putea achiziţiona frigidere cu numai 499 de lei, maşini de spălat cu 699 de lei, camere foto cu 149 de lei, precum şi televizoare LED şi 3D cu reduceri de până la 50%.

eMAG şi Flanco fac parte, alături de Asesoft Distribution, din grupul de firme controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu.

Bucuresti, 24.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *