bucharest tech week 2021

Elvila îmbogățește portofoliul de produse cu modele deosebite

Brandul de mobilă Elvila, recunoscut pentru calitatea premium a produselor sale, a introdus recent în portofoliul sau atât modele noi de tapițerii, cât și corpuri de mobilier inovatoare.

Noile modele lansate se pot achiziționa din showroom-urile deschise în orașele Iași, Bacău, Botoșani, Brad, Alexandria, Ploiești, Mizil, Constanța, București și Focșani, cât și din magazinul online Elvila.

Elvila canapea Fiord
Elvila canapea Fiord

Printre cele mai apreciate modele nou-lansate se numără: canapelele Rosalinda și Fiord, colțarele Picasso și Matisse, paturile Chiara și Rosa, fotoliul extensibil Eva și masa Trend Q 120.

Aceste piese de mobilier se alătură deja consacratelor game: Iulia, Octavia, Katya, Delia, Tudor, Torino, Tara, Calipso, Sorana, Aida, astfel încât consumatorii care apreciază mobilierul de calitate să aibă multiple opțiuni de achiziție.

Indiferent de stilul în care le este decorată locuința, clienții vor găsi, cu siguranță, modele pe placul lor. În showroom-uri, dar și online, este disponibil atât mobilierul clasic și elegant, cât și piese de mobilă moderne, minimaliste sau scandinave.

Elvila canapea Rosalinda
Elvila canapea Rosalinda

O alta veste bună pentru români este că mare parte din produsele recent lansate sunt disponibile spre achiziție la prețuri promoționale. Mai mult, din luna iunie fiecare client care achiziționează produse Elvila de minimum 2500 lei primește un card de fidelitate valabil un an de zile, în baza căruia va beneficia de discount-uri substanțiale.

Brandul Elvila rămâne un partener de încredere când vine vorba de redecorarea locuinței, indiferent de mărimea și stilul acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *