free download 78 travel guides written by experts

Elogiu pentru Grigore Vieru – mesaj impresionant pentru romani

Spectacolul “Vremea nemaniei” – duce spectatorii in Rai din timpul vietii

26 octombrie – Sala Palatului

Mania nu constituie o trasatura de caracter a romanilor, nici chiar in conditiile aspre ale societatii actuale. Acest lucru va fi subliniat, in maniera originala cu care ne-a obisnuit, de catre maestrul Tudor Gheorghe prin intermediul spectacolului intitulat sugestiv “Vremea nemaniei” – inspirat de versul lui Grigore Vieru – „Sunt un om al nemâniei”. In semn de elogiu pentru opera magistralului poet, cu care menestrelul a impartasit o stransa prietenie, spectacolul va oferi publicului versuri desprinse din poeziile acestuia, imbracate intr-un superb vestmant muzical, creat cu minutiozitate de Tudor Gheorghe.

Materializandu-se intr-un amplu turneu, evenimentul a debutat in urma cu cateva zile peste Prut, mai exact la Pererita (satul natal al poetului Vieru), unde maestrul a impresionat publicul pana la lacrimi, dar l-a si destins cu glume despre fosti presedinti, facand ca spectacolul sa ofere sufletului emotii contradictorii si sentimente benefice, unice. Trairile au fost cu atat mai profunde cu cat sotia, dar si fiul poetului Grigore Vieru, au fost prezenti si au vorbit foarte frumos despre legatura de prietenie ce i-a legat pe cei doi, moment “vegheat” chiar de chipul poetului, proiectat pe ecranul imens de pe scena.

“Participarea la acest spectacol inseamna sa te afli in Rai din timpul vietii. “Vremea nemaniei” se constituie intr-un eveniment ce sta drept marturie ca o legatura adevarata ce dureaza peste moarte, prin intermediul artei veritabile pe care Tudor Gheorghe o creeaza si o promoveaza de zeci de ani”, mentioneaza Pepino Popescu.

Bucurestenii au oportunitatea de a savura acest eveniment pe data de 26 octombrie la Sala Palatului, in acompaniamentul orchestrei Arkadia din Chisinau, aflata sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Biletele se afla in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center etj.2, locatiile Music Box (Matei Basarb nr.16, Sos.Pipera nr.2), Libraria Mihai Eminescu, Moise Nicoara nr.18, Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro . Preturile variaza intre 50 si 180 de lei, in functie de categoria de loc.

Bucuresti, 12.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *