Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

elmiplant și Dana Rogoz încurajează frumusețea naturală a femeilor și lansează campania ‘Dezvăluie frumusețea’

Frumusețea de care cei din jurul nostru se îndrăgostesc se află la interior, dar depinde doar de noi să o descoperim! Așadar, prin campania ‘Dezvăluie frumusețea’, elmiplant își propune să evidențieze frumusețea naturală a femeilor, cea care provoacă zâmbete și emoții pozitive, și să le redea acestora încrederea în trăsăturile cu care au fost înzestrate.

Fiecare femeie are trăsături naturale care, atunci când sunt corect evidențiate, o diferențiază și o fac să se simtă mai atractivă. Acestea sunt, însă, uitate sau neglijate odată cu trecerea timpului. Așadar, elmiplant, alături de Dana Rogoz, ambasadoarea elmiplant, le încurajează pe femei să își redescopere puterea interioară și să își dezvăluie cu încredere frumusețea naturală.

elmiplant, Dezvaluie Frumusetea

Pentru reactivarea naturală a colagenului din piele, care va ajuta la menținerea trăsăturilor naturale, elmiplant a lansat gama MultiCollagen, formată din cremă antirid de zi, de noapte și serumul antirid concentrat. Acestea sunt îmbogățite cu Collagen Restorer, un ingredient antirid premiat, care activează 3 tipuri de colagen natural, iar pielea femeilor își va recăpăta frumusețea printr-o acțiune antirid intensă.

‘Dezvăluie-ți frumusețea’ alături de specialistul elmiplant

elmiplant le acordă femeilor un sprijin suplimentar în procesul de dezvăluire a frumuseții prin crearea unui spațiu dedicat campaniei, situat în centrul comercial Mega Mall din București, la etajul -1, în apropierea supermarketului Carrefour. Un specialist în tehnici de frumusețe le va aștepta acolo, pregătit cu recomandări de îngrijire a tenului și de alegere a coafurii ideale prin care să își evidențieze trăsăturile naturale.

Spațiul va fi disponibil în perioada 11-12 mai, în intervalul orar 12.00 – 20.00, și le va oferi femeilor oportunitatea de a testa produsele MultiCollagen, dar și alte produse elmiplant. În plus, vineri, 11 mai, începând cu ora 16.00, până la 20.00, Dana Rogoz va fi prezentă în spațiul dedicat campaniei, pentru a fi alături de acele femei care doresc să își ‘Dezvăluie frumusețea’ alături de elmiplant.

RECOMANDAM:  Sony Pictures Television Networks și Fundația Natiunilor Unite anunță Festivalul Mediului Înconjurător „IMAGINEAZĂ-ȚI ASTA!”

Acceptă și tu invitația elmiplant și ‘Dezvăluie-ți frumusețea’!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *