free download 78 travel guides written by experts

Elmiplant deschide primul magazin propriu

ELMI PRODFARM, producătorul mărcilor Elmiplant, Bioten, Blossom şi Vector, anunţă deschiderea primului magazin propriu, amplasat în City Mall, Şoseaua Olteniţei nr. 2.

“Deschiderea magazinului face parte din strategia de dezvoltare a companiei, acesta fiind primul dintr-un lanţ pe care dorim să îl dezvoltăm în viitor şi în marile oraşe din ţară. Magazinul Elmiplant vine în întâmpinarea solicitărilor repetate ale consumatorilor fideli ai produselor noastre şi reprezintă un spaţiu de expunere şi promovare a întregii game de produse marca Elmiplant, Bioten, Blossom şi Vector” a declarat Andreea Cremenescu, Marketing Manager Elmiplant.

„Magazinul Emiplant este conceput a fi un instrument de promovare şi informare menit a veni în ajutorul consumatorului produselor Elmiplant, prin prezenţa specialiştilor în cosmetică care pot recomanda tratamente de specialitate şi personalizate, ce pot fi achiziţionate direct din magazin sau prin reţeaua noastră de parteneri de distribuţie, farmacii, lanţuri de magazine şi hypermarket-uri.” a mai declarat Andreea Cremenescu, Marketing Manager Elmiplant.

Magazinul Elmiplant din City Mall are o suprafaţă de 20 mp., şi reprezintă o investiţie de 22K USD în amenajare şi dotare.

Produsele Elmiplant sunt concepute şi fabricate conform standardelor internaţionale de calitate, într-un spaţiu de producţie ultramodern, dotat cu tehnologie de ultimă generaţie, a cărui achiziţie, amenajare şi dotare au reprezentat o investiţie de peste 1.5mil USD, în anul 2005, Elmi Prodfarm făcând o investiţie suplimentară în utilaje de peste 400K USD. Sistemul de management al calităţii este certificat pentru conformitate cu ISO 9001 de către Lloyd Register Quality Assurance din Marea Britanie.

Despre Elmiplant

ELMI PRODFARM este producătorul mărcilor Elmiplant, Bioten, Blossom şi Vector şi are ca obiect principal de activitate proiectarea, fabricarea, vânzarea, distribuţia şi exportul de produse cosmetice şi farmaceutice. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *