metalshow

Elmec Romania a prelungit contractul cu Nike pana in anul 2013

Elmec România, distribuitorul autorizat al brandului Nike în România, anunţă prelungirea contractului cu Nike până în mai, 2013.

„Parteneriatul nostru cu Nike este unul tradiţional şi de succes. Am reuşit în decursul celor 12 ani de colaborare să dezvoltăm o reţea de retail puternică şi echilibrată, să consolidăm distribuţia la nivel naţional şi să dezvoltăm parteneriate cu echipe şi sportivi de elită. Astfel, brandul Nike a intrat în topul preferinţelor consumatorului român de echipament sportiv şi a devenit prima opţiune a multor sportivi de performanţă. Prelungirea acestui parteneriat reprezintă o confirmare şi o recunoaştere a performanţelor echipei Elmec România pe piaţa autohtonă de retail şi distribuţie” – a declarat domnul Cristian Beznoska – CEO Elmec România.

Compania este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa autohtonă de sport şi fashion. Elmec România administrează în acest moment o reţea de 28 de spaţii de vânzare destinate brandului Nike – dintre care 22 magazine exclusive în cele mai importante oraşe ale ţării, 4 magazine de tip outlet şi 2 spaţii de tip shop-in-shop localizate în Galeriile Famous Brands, suprafaţa cumulată a acestora fiind de peste 8000 metri pătraţi. Totodată, Elmec România comercializează produse Nike şi în cadrul altor 130 de magazine, prin intermediul a 40 de retaileri de articole sportive din România.

Elmec România se implică activ în sustinerea sportului de performanţă şi are încheiate parteneriante sportive cu cele mai importante echipe de fotbal din ţară – FC Steaua Bucureşti şi FC Dinamo Bucureşti, cu Liga Profesionistă de Fotbal şi, de asemenea, cu Federaţia Română de Baschet. Pe lângă aceste parteneriate compania a încheiat contracte individuale cu sportivi de calibru, printre care se numără fotbaliştii Bănel Nicoliţa, Cristian Tănase, Marius Nicolae şi Mirel Rădoi.

Bucuresti, 05.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *