free download 78 travel guides written by experts

Elmec Romania a deschis cel mai mare magazin Nike din Romania

· Magazinul şi-a deschis porţile în centrul comercial Băneasa Shopping City în urma unei investiţii de aproximativ 200.000 de euro

Elmec România, distribuitorul autorizat al brandului Nike în România, a inaugurat astăzi cel mai mare magazin Nike din ţara noastră în centrul comercial Băneasa Shopping City din Bucureşti. Magazinul are o suprafaţă de 350 de metri pătraţi, iar implementarea noului concept de retail, numit PS Evolution, a necesitat o investiţie de aproximativ 200.000 de euro, fără a include stocul de marfă. În afară de designul revolutionar, care are ca sursă de inspiraţie sălile de sport din SUA, noul concept de magazin Nike propune o împărţire a zonelor de expunere a produselor – atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi – în funcţie de activitatea sportivă căreia i se adresează şi de nivelul de performanţă. Astfel, magazinul are zone specifice dedicate fiecărei activităţi sportive: fotbal, running, antrenament/gym, sportswear – articole de inspiraţie sportivă pentru timpul liber, precum şi o zonă generoasă dedicată copiilor de toate vârstele.

„Elmec România este primul distribuitor Nike care implementează noul concept de retail PS Evolution. Suntem deosebit de încântati de faptul că echipa noastră a fost aleasă de către compania Nike pentru implementarea acestui proiect, lucru care se datorează profesionalismului şi experientei acumulate, precum şi rezultatelor realizate în decursul celor 12 ani de parteneriat. Nike este cel mai inovativ brand sportiv din lume iar produsele Nike au câştigat aprecierea celor mai importanţi sportivi şi celor mai performante echipe. Deschidem acest magazin odată cu lansarea campaniei Nike Free – Fii Liber, o campanie destinată celor care sunt pasionaţi de alergare şi antrenament. Sperăm ca acest magazin să devină un punct de atracţie pentru clienţii noştri, prin inovaţia şi calitatea care se regăsesc atât în linia de produse, cât şi în designul magazinului.” – a declarat Mălina Soare, Director de Marketing al Elmec România.

La evenimentul de inaugurare a noului magazin Nike au fost prezenţi jucători ale celor mai titrate echipe româneşti de fotbal, FC Steaua Bucureşti şi FC Dinamo Bucureşti, precum şi atleta Alina Istudora, care va reprezenta România la Jocurile Olimpice din 2012, cântăreţul şi dansatorul CRBL, jucători de baschet ai Naţionalei României şi multi alti fani ai brandului.

Elmec România este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa autohtonă de sport şi fashion. Pe lângă reţeaua sa naţională de magazine monobrand şi multibrand de fashion, în acest moment compania deţine o reţea de 22 magazine exclusive Nike, în cele mai importante oraşe ale ţării.

Bucuresti, 03.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *