Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ellie White, exclusiv la Radio 21: “Ma pregatesc de meseria de mamica!”

Ellie White, frumoasa şi talentata cântăreaţă cunoscută pentru hiturile „Sete de noi” sau „Nu te mai caut”, s-a lasat dezbrăcată de secrete joi, 7 iunie, în cadrul emsiunii Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor între orele 18:00 şi 21:00.

Cântăreaţa a fost invitată a rubricii „Vedete la perete”, în cadrul căreia vedetele stau de vorbă cu fanii pe peretele de Facebook Radio 21, www.facebook.com/radio21, ocazie cu care a făcut o mărturisire: vrea să înceapă să se pregătească pentru meseria de mămică. „Îmi doresc sincer  trei copii. Să vedem cum ne mai ajută şi viaţa. Eu îmi doresc cât mai mulţi posibil. Planurile mi le-am făcut de ceva timp, însă nu s-au împlinit. Am succes în carieră, aşa că mă gândesc deja la pasul următor.”, spune Ellie.

Întrebată de Liviu Hodor ce planuri de viitor are în muzică, artista le-a promis fanilor că următorul single va veni foarte curând şi că lucrează intens la finalizarea acestuia. În ceea ce priveşte concertele din timpul verii, Ellie White mărturiseşte că va cânta pe litoral, însă niciodată în discoteca Tineretului.

Atunci când vine vorba despre colaborări cu alţi artişti, frumoasa cântăreaţă spune că „Aş vrea să fac un duet cu Sting, este unul dintre visele mele cele mai înalte. Iar din România, mi-ar plăcea să colaborez cu toată lumea. Am auzit că Giulia vrea o piesă cu mine, aşa că o aştept cu mare drag”.

Ellie White le-a povestit ascultătorilor că i-ar plăcea foarte mult să vadă Mexicul, însă recunoaşte că nu s-ar putea stabili niciodată într-o altă ţară în afară de România: „Mi-ar plăcea să vizitez toată lumea, însă tot aici m-aş întoarce!”.

Intervenţiile lui Ellie White de la Request 629 pot fi ascultate accesând link-ul de mai jos:
//www.radio21.ro/muzica/stiri-din-muzica/audio-ellie-white-la-vedete-la-perete/.

Bucuresti, 08.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *