free download 78 travel guides written by experts

ELKOTech Romania anunta lansarea parteneriatului cu Milestone Systems

ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuirea de produse hardware şi software ale unor producători de renume din industria IT, anunţă semnarea parteneriatului de distribuție cu Milestone Systems. Compania Milestone Systems este lider global al industriei de platforme IP software deschise pentru video management, fiind fondată în 1998.

”Suntem încântați să anunțăm parteneriatul cu Milestone Systems, companie daneză specializată în dezvoltarea de soluţii software de video management. ELKOTech își completează astfel portofoliul soluțiilor de top în domeniul securității și al managementului video prin parteneri de renume la nivel mondial, asigurând atât partea hardware specifică, prin camerele video și soluții de stocare, cât și platforme software care permit operarea sau construirea unor noi aplicații inovatoare”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKOTech România.

Soluțiile ELKOTech din domeniul securității sunt orientate către integratorii de sistem, companii de securitate sau reselleri cu valoare adăugată, cărora se adresează în mod firesc tehnologia Milestone, recunoscută la nivel mondial ca fiind ușor de gestionat şi fiabilă. Portofoliul actual al ELKOTech oferă alegeri flexibile pentru hardware de rețea și integrări cu alte sisteme.

Ca o dovadă a calităţii superioare a serviciilor oferite, ELKOTech a confirmat parteneriatul pe termen lung cu Axis Communications, lider mondial în materie de supraveghere video, ELKOTech fiind recompensată cu titlul ”Cel mai activ partener din zona CEE în 2014”. Partenerii ELKOTech acoperă domenii precum: zona industrială, supravegherea orașelor, transporturi, retail, educație. Aceștia au făcut posibilă construirea unor serii de proiecte interesante, fiind evident trendul ascendent al supravegherii video pe piața din România.

”Parteneriatul cu ELKOTech România ne asigură o reprezentare regională către un număr semnificativ de parteneri locali. Vom putea astfel pune la dispoziția a peste 1200 de parteneri locali cei peste 15 ani de inovație Milestone, care să-i conducă la soluții potrivite pentru necesitățile lor”, declară Nikolay Mitev, Channel Business Manager Milestone Systems.

În concluzie, portofoliul de soluții Milestone Systems care este disponibil prin ELKOTech România include următoarele echipamente si aplicații: Milestone XProtect® video management software, Milestone HUSKY NVR, Milestone XProtect add-on, XProtect LPR, XProtect Retail, XProtect Transact, XProtect Access Control Module.

Bucuresti, 21.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *