free download 78 travel guides written by experts

ELKOTech Romania anunta distributia echipamentelor rugged de la GETAC

ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuirea de produse hardware şi software ale unor producători de renume din industria IT, anunţă semnarea de către ELKO Group a unui parteneriat de distribuţie cu producătorul GETAC.

Prin acest parteneriat, ELKO Group va distribui echipamentele Getac în Europa de Est, inclusiv România, Statele Baltice și regiunea CIS.

Getac este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de computere rugged și oferă o gamă extinsă de linii de produse, cum ar fi: notebook-uri, tablete şi handheld-uri ultrarezistente. Produsele companiei Getac se adresează utilizatorilor care au nevoie de sisteme de calcul performante, de ultimă generaţie, pe care să le folosească în condiţii de mediu dificile.

„Produsele Getac sunt recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea extinsă şi performanţa superioară. Acestea pot fi folosite la capabilităţi maxime, chiar şi în cele mai dificile condiţii de lucru, datorită design-ului special ultrarezistent şi componentelor de ultimă generaţie. Semnarea noului parteneriat de distribuţie vine ca răspuns la nevoia tot mai mare a companiilor din România de a avea acces la produse personalizate, dezvoltate special pentru anumite domenii specifice”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKOTech Romania.

Notebook-urile şi tabletele Getac sunt folosite într-o arie largă de verticale de business, precum instituţiile dedicate apărării şi menţinerii siguranţei publice sau companiile care activează în telecomunicaţii, transport, producţie, petrol şi gaze.

„Suntem încântaţi de semnarea acordului cu ELKO pentru extinderea business-ului Getac în Europa de Est. ELKO se evidenţiază printr-o reţea puternică de parteneri şi prin expertiză în verticalele de business. Experienţa celor două companii, ELKO şi Getac, va aduce clienţilor plusvaloare, completată cu suport şi proceduri de service excelente”, a declarat James Hwang, Preşedinte Getac Technology Corporation.

V110 – notebook ultrarezistent cu ecran rotativ

V110 este cel mai nou şi performant notebook dezvoltat de Getac. Modelul foloseşte procesoare Intel Broadwell, utilizatorii putând alege configuraţii care integrează: Intel Core i5-5200U (2.2GHz), Intel Core i5-5300U (2.3GHz cu tehnologie vPro), Intel Core i7-5500U (2.4GHz) sau Intel Core i7-5600U (2.6GHz cu tehnologie vPro Technology). Procesoarele integrate de notebook-ul V110 folosesc tehnologia Intel Turbo Boost, astfel, în funcţie de gradul de încărcare, frecvenţele maxime de lucru sunt de: 2.7GHz, 2.9GHz, 3GHz, respectiv 3.2GHz.

Ecranul sistemului este rotativ, are o diagonală de 11,6” şi este multi-touch. Trecerea de la modul notebook la modul tablet se face rapid şi simplu, această caracteristică oferind utilizatorilor un grad ridicat de flexibilitate. Cu toate acestea, greutatea produsului este redusă, fiind de doar 1,81 kg.

V110 foloseşte două baterii, hot swappable, care îi oferă o autonomie de maxim 13 ore. Astfel, utilizatorii pot lucra fără întrerupere, oricât doresc, de oriunde. Înlocuirea bateriei descărcate cu una încărcată se poate realiza fără a fi necesară închiderea aplicaţiilor şi a sistemului.

Modelul V110, alături de întreaga linie de produse Getac, va face parte din ofertele partenerilor ELKOTech Romania începând cu această lună. Garanția comercială este de 3 ani; în plus, modelul V110 corespunde certificării emise de ANSI, cu un grad avansat de risc, spre exemplu pentru dezastre naturale sau explozii. American National Standard Institute (ANSI) este organismul care certifică rezistența produselor în condiții speciale.

Despre Getac Technology Corporation

Getac Technology Corporation este una dintre subsidiarele principale ale MiTAC-Synnex Business Group (cu venituri consolidate, în 2014, de 29,4 miliarde de dolari). Getac a fost înfiinţată în anul 1989 ca urmare a semnării unui joint venture cu GE Aerospace, pentru livrarea de produse electronice dedicate apărării. Astăzi, Getac Technology Corporation produce notebook-uri, tablete şi handheld-uri ultrarezistente, precum şi dispozitive mobile de monitorizare. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.getac.com.

Bucuresti, 20.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *