Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

ELKOTech Romania anunta castigarea de catre ATEN Video Matrix Seamless Switch a premiului

Red Dot Award 2015

ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuirea de produse hardware și software ale unor producători de renume din industria IT, anunţă câştigarea de către ATEN International a prestigiosului premiu Red Dot Award 2015.

Premiul a fost acordat pentru interfaţa grafica a seriei de switch-uri Video Matrix (VM) Seamless, aceasta fiind apreciată de către membri juriului Red Dot pentru uşurinţa în folosire, rapiditate, scalabilitate şi stabilitate.

Dezvoltată ca urmare a cerinţelor venite din partea utilizatorilor, seria de switch-uri VM Seamless include soluţii A/V profesionale. Interfaţa intuitivă permite reducerea gradului de complexitate asociat configurării şi controlului video wall-urilor şi a sistemelor de semnalizare digitală.

Interfaţă intuitivă

De cele mai multe ori, atunci când se realizează un plan de creare şi configurare a unui video wall sunt întâmpinate probleme la nivel de relaţionare între procesul de configurare, instalare şi design-ul cerut de client. Cu ajutorul seriei ATEN VM, integratorul de sisteme are acum la dispoziţie o interfaţă care îl ajută să finalizeze procesul de creare şi instalare, prin generarea şi afişarea unor simulări automate ce respectă condiţiile tehnice introduse. Simulările includ informaţii precum: layout, grosime margini, conectică şi poziţie.

Configurare facilă

Interfaţa seriei de switch-uri VM Seamless Switch dispune, de asemenea, şi de un modul dedicat utilizatorilor ce nu au experienţă în lucrul cu video wall-uri sau cu soluţii de semnalizare digitală. Prin intermediul acestuia, utilizatorii pot accesa video wall-urile de la distanţă, fiind necesare un laptop, un iPad sau o tabletă şi o conexiune la Internet. În total pot fi create 32 de profiluri, care pot fi programate să fie afişate la anumite intervale orare.

Patru modele, pentru acoperirea tuturor scenariilor

Seria VM Seamless Switch include patru modele, VM5808H, VM5404H, VM1600 şi VM6404H, toate benficiind de interfaţa premiată. Aceste modele pot primi semnal de la 4~16 surse video şi pot direcţiona imagini către 4~16 ecrane. Vârful de gamă al seriei este VM6404H, fiind şi primul Seamless Switch matrix 4K. Modelul suportă rezoluţiile 3840×2160/ 4096×2160 pixeli (4K@60Hz, HDMI 2.0 şi HDCP 2.2), el poate procesa şi transmite conţinut audio/video de la surse multiple în timp real, fără întrerupere.

Despre ATEN International

Înființată în 1979 în Taipei, Taiwan, ATEN International este în prezent cel mai mare producător de switch-uri KVM din lume. Această poziție a fost atinsă în urma investițiilor constante realizate în centrele de cercetare și dezvoltare. Gama de produse ATEN cuprinde în acest moment sute de echipamente de conectivitate, soluții complete KVM și soluții profesionale A/V. Pentru mai multe detalii despre ATEN, vizitați //www.aten.com.

Bucuresti, 14.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *