creative night talks

ELKO Romania anunță tabla interactivă IFC 65” 4K de la Vestel

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță prezența în portofoliul ELKO a tablei interactive IFC cu tehnologie P-CAP (capacitivă) de 65” (165cm) cu o rezoluție 4K, fiind cea mai nouă tehnologie de ecran tactil dezvoltată pentru mediul educațional, fiind potrivită perfect și mediului de business pentru workshop-uri, traininguri sau întâlniri lucrative.

Tabla IFC acordă educatorilor posibilitatea de a-și adapta metodele de predare în funcție de stilul de învățare al fiecărui student. Tehnologia Vestel PCAP personalizează procesul de predare, stimulând dezvoltarea mediului educațional prin metode creative de prezentare interactivă.

tabla interactiva ELKO Vestel

Proiectat cu tehnologie de 20 de puncte tactile, afișajul oferă precizie sporită la atingere atât cu degetul cât și cu stiloul activ, oferind o experiență de scriere naturală și fluidă. Prin utilizarea controlerul afișajului pentru a distinge scrierea intenționată de cea neintenționată, IFC îmbunătățește semnificativ reacția la presiune și precizie în timpul scrierii identificând și izolând atingerea palmei pentru a putea adopta o poziție relaxată și naturală a mâinii.

Datorită ecranului anti-strălucire și rezistent la zgâriere, IFC oferă un standard mai ridicat de vizibilitate chiar și în medii foarte luminoase spre deosebire de video-proiectoarele folosite actualmente în educație.

Vestel IFC permite utilizarea a două sisteme de operare, Windows 10 cu Intel vPro și Android, oferind utilizatorului posibilitatea de a accesa aplicațiile preferate din ambele medii. Seria prezentată permite conectivitate atât prin cablu, cât și prin wireless sau Bluetooth. Datorită capabilităților wireless, ecranul poate afișa cu ușurință conținut de pe alte dispozitive fără a fi necesară conectivitatea prin cablu.

În colaborare cu Microsoft, Vestel IFC aduce valoare sporită și un mediu colaborativ cu programe dedicate precum: OneNote for business, Skype pentru afaceri, Office Cloud 365, Digital Ink care permite adnotații pe orice tip de conținut cu posibilitatea de a salva fișierele rezultate.

Tableta Vestel IFC permite folosirea unei diversități mari de aplicații software pentru afaceri și educație, fiind disponibilă în oferta ELKO începând cu luna septembrie.

Pentru a afla mai multe despre tabla interactivă IFC 65” 4K, vizitați site-ul Vestel.

Despre Vestel

Grupul Vestel este format din 24 de companii care activează în domeniul producției, dezvoltării de software, tehnologiei, marketingului și distribuției în domeniul electronicelor de larg consum, aparate de uz casnic, tehnologii mobile, iluminat cu LED și industria apărării. Cu o fabrica intinsa pe 1 milion si jumatate de metri patrati in Manisa, Turcia, Vestel are o capacitate de productie de 35 de milioane de unitati din care 18 milioane dedicate display-urilor. Vestel exportă produsele sale în 149 de țări, câștigând de-a lungul anilor peste 270 de premii internaționale pentru design de produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *