ELKO Romania anunță închirierea unui spațiu nou de depozit în parcul logistic CTPark Bucharest

  • Noul depozit ELKO Romania beneficiază de o suprafață de 1,800m2

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță închirierea unui spațiu nou de depozit în parcul logistic CTPark Bucharest. Compania a semnat un contract pentru închirierea unui spațiu premium de circa 1,800 de metri pătrați, la KM13 al A1 București-Pitești.

ELKO logo 2017

”Extinderea capacității de depozitare a venit ca o decizie firească în contextul creșterii semnificative a activității noastre. Tranziția către un depozit modern și de capacitate sporită este un pas important pentru îmbunătățirea serviciilor noastre către clienți și pentru satisfacerea cerințelor unui volum de afaceri în creștere”, a declarat Carmen Stanciu, General Manager ELKO Romania.

Spațiul recent închiriat este un spațiu premium de clasă A, dotat la cele mai înalte standarde. Este situat în apropiere de cel mai important nod rutier din București, oferind astfel acces facil atât către oraș, prin Șoseaua de Centură, cât și către alți furnizori din zonă.

Digitalizarea în creștere, care a cunoscut o intensificare semnificativă în pandemie, a stimulat vânzările de produse, soluții IT și electronice de consum. Spre finalul anului trecut, rezultatele financiar-operaționale ale ELKO Group pentru perioada ianuarie-noiembrie arătau un record al cifrei de afaceri de 2 miliarde de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *