free download 78 travel guides written by experts

ELKO Romania anunță distribuția de produse ViewSonic

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, a încheiat un nou contract de distribuție pentru comercializarea pe piața locală a produselor ViewSonic.

ViewSonic este un important producător de echipamente pentru afișare, recunoscut la nivel mondial pentru dezvoltarea, producția și comercializarea de monitoare, videoproiectoare și soluții de afișaj public digital, precum și o serie de produse, soluții și tehnologii dedicate domeniilor public, comercial și educațional.

ELKO ViewSonic

Analizând constant nevoile utilizatorilor, compania depune eforturi pentru a oferi o experiență vizuală omogenă, indiferent de segmentul de piață și de tipul de echipament vizat, segmentându-și oferta în funcție de aplicație, specificații și tipul publicului vizat. Astfel, sigla ViewSonic este în prezent afișată pe monitoare pentru divertisment și jocuri, pentru graficieni și producători profesioniști de conținut video, pentru birouri și pentru aplicații care necesită interactivitatea dată de un ecran tactil.

De asemenea, videoproiectoarele variază de la modele pentru firme și educație la cele pentru uz casnic, ultra-portabile și chiar profesionale. Iar în ceea ce privește domeniului afișajului public digital, ViewSonic are în ofertă ecrane de largi dimensiuni potrivite pentru retail, transporturi, holuri, campusuri și alte spații mari, ecrane interactive și chioșcuri digitale.

Prin noul parteneriat încheiat, ELKO Romania își îmbogățește portofoliul de produse și își consolidează oferta, pentru toate categoriile de utilizatori. Astfel, monitoarele și videoproiectoarele ViewSonic vor ajuta compania să se adreseze într-un mod mai flexibil consumatorilor casnici, indiferent că este vorba despre pasionați de jocuri, cinefili sau liber întreprinzători. În paralel, gama de produse B2B va permite o diversificare a ofertei; prin distribuirea echipamentelor comerciale, ELKO Romania va asigura un nivel superior de flexibilitate în proiectarea și configurarea de sisteme integrate, indiferent că este vorba despre sisteme de supraveghere video, de informare publică sau de altă natură, din domeniul public sau privat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *