Shadow

ELKO Romania anunţă distribuţia de produse EnGenius

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță extinderea ofertei sale comerciale prin semnarea unui parteneriat cu EnGenius – marcă de top în domeniul echipamentelor de rețea, cu expertiză vastă în comunicații wireless și tehnologii radio.

EnGenius este o marcă de prestigiu a companiei taiwaneze Senao Networks, desprinsă din subsidiara Chunghwa Telecom – Senao International. Deservind comunicațiile wireless, portofoliul EnGenius a fost conceput încă de la înființare astfel încât să fie unul flexibil, alcătuit din produse adecvate locuințelor, afacerilor mici și corporațiilor, caracterizate prin versatilitate ridicată, performanțe foarte bune și dotări de top cu costuri reduse. Astăzi, această moștenire este continuată de o gamă vastă de produse premiate, care se remarcă prin viteze superioare, soluții de securitate robuste și ușurință în utilizare.

EWS300AP, EnGenius

În prezent, produsele EnGenius sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, pentru a furniza performanțe wireless și dotări optime clienților din toate domeniile. Dintre acestea, se remarcă echipamentele pentru rețele de tip plasă pentru o acoperire WiFi perfectă a întregului perimetru, o serie de Access Point-uri atât pentru interior, cât și pentru exterior, camerele de rețea și switch-urile cu administrare de la distanță.

Echipamentele EnGenius vin în completarea unui portofoliu complex de produse și soluții al ELKO Romania. Prin distribuirea acestora, compania nu își extinde numai oferta, ci și spectrul de soluții disponibile pentru alcătuirea unor sisteme integrate, consolidându-și astfel mijloacele folosite în asumarea rolului de intermediar care își propune să creeze o legătură strânsă între oameni, cunoștințe și soluții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *