free download 78 travel guides written by experts

ELKO Romania anunţă distribuţia de produse 2N

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunţă semnarea acordului de distribuţie cu 2N.

Compania 2N a fost înfiinţată în 1991 şi a devenit rapid un important dezvoltator de soluţii de telecomunicaţii. Ulterior, gama de produse a fost extinsă şi include acum interfoane IP, soluţii IP de control access, dispozitive audio SIP, sisteme dedicate ascensoarelor şi soluţii M2M. Compania are ca scop dezvoltarea celor mai bune produse din piaţă, iar interfoanele IP 2N, desemnate cele mai bune dispozitive de acest gen din lume, subliniază acest angajament. Un alt exemplu sunt produsele 2N® IP Verso şi 2N® Indoor Touch, ambele primind distincţii Red Dot.

Soluţiile 2N sunt versatile şi pot fi folosite în numeroase scenarii, una dintre implementările actuale fiind cea de la Porto Montenegro, unde compania a asigurat securitatea şi comunicaţiile acestui complex luxos.

2N logo

Unul dintre cele mai apreciate produse curente ale companiei este 2N® IP Force, cel mai rezistent interfon de pe piaţă. Dispozitivul are design modern, integrează o soluţie anti-vandalism şi deţine o cameră cu unghi de vizualizare extins, de 1350 grade, ce poate fi folosită atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte pentru a monitoriza zona. Interfonul are şi capabilitatea de a apela un dispozitiv mobil sau o tabletă prin intermediul unei reţele wireless sau a unui operator. Echipamentul poate fi integrat în diferite sisteme de securitate, precum CCTV şi VMS.

Compania 2N a fost achiziţionată în anul 2016 de către Axis Communications, această preluare întârind poziţia de lider de piaţă în materie de video inferfoane IP. 2N este prezentă în 130 de ţări şi continuă să îşi extindă operaţiunile, noul parteneriat cu ELKO Romania fiind un excelent exemplu în acest sens.

“Scopul nostru este de a realiza parteneriate strategice, astfel încât companiile să înţeleagă produsele noastre şi să pună accelaşi accent pe calitate şi fiabilitate ca și noi. Trebuie să lucrăm cu cei mai buni profesionişti pentru a putea satisface chiar şi cele mai complexe nevoi ale clienţilor. De aceea am ales ELKO Romania pentru a fi distribuitorul nostru din această regiune”, a declarat Tomáš Klíma, Distribution Sales Director de la 2N.

ELKO Romania este un distribuitor cu o poziţionare unică în această regiune, misiunea companiei fiind aceea de a conecta expertiza și cunoştinţele partenerilor, putând fi astfel realizate integrări complexe şi eficiente, cu cele mai bune soluții posibile.

Datorită nivelului tehnologic ridicat şi al flexibilităţii extinse, produsele companiei 2N se potrivesc perfect în această strategie. “Suntem mândri să anunţăm extinderea portofoliului prin listarea produselor 2N şi suntem convinşi că acest parteneriat va fi unul de succes. Prin distribuţia de produse 2N putem să dezvoltăm soluţii de securitate dedicate şi performante, potrivite pentru orice scenariu, indiferent de complexitatea lui. Avem deja un parteneriat de lungă durată cu Axis Communications, ceea ce demonstrează angajamentul nostru faţă de piaţa de securitate, iar acum vom extinde această colaborare şi asupra companiei 2N, acţionând ca reprezentanul unic pentru regiune”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKO Romania.

Despre 2N

2N este o companie europeană lider de piaţă, specializată în dezvoltarea şi producerea de soluţii de comunicaţii. Compania are operaţiuni în peste 125 de ţări, iar portofoliul de produse include: interfoane IP, staţii de control acces IP şi sisteme audio IP. Produsele companiei sunt vândute prin intermediul reţelei de distribuitori şi sunt potrivite pentru industriile ICT, Audio şi Home Automation.

Toate produsele 2N se bazează pe protocoale IP deschise, putând fi astfel uşor integrate cu sisteme terțe, inclusiv CCTV/ VMS (precum AXIS, Milestone, Genetec), terțe soluții de acces control (cum ar fi: Kantech, HID, Rosslare, Suprema), cladiri și sisteme de automatizare a caselor (precum: Crestron, Schneider, Savant), la fel precum sistemele de telefonie IP (Cisco, Panasonic și multe altele). 2N este membră a grupului Axis. Mai multe detalii la: https://www.2nusa.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *