Shadow

ELKO Romania anunță distribuția de echipamente Canon

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță încheierea unui parteneriat cu Canon, în vederea distribuției pe piață a echipamentelor sale de printing.

Canon este lider mondial în ceea ce privește inovațiile și soluțiile de redare a imaginii. Cu o istorie de peste 80 ani, compania este, printre altele, producător cu tradiție de imprimante, scanere și echipamente multifuncționale pentru toate domeniile – de la utilizatori casnici și până la corporații sau instituții publice. De asemenea, pentru activitatea de birou, Canon mai produce și o serie de alte echipamente, precum calculatoare sau proiectoare. Acestora li se adaugă o gamă vastă de accesorii și consumabile de cea mai bună calitate.

ELKO anunta distributia de echipamente Canon

Prin această nouă colaborare, ELKO Romania va distribui prin rețeaua sa de parteneri echipamente și soluții Canon destinate atât segmentului Consumer, cât și segmentului Business. Din categoria B2C, oferta va include imprimante cu jet de cerneală și laser, scanere, calculatoare, proiectoare și consumabile. Pentru segmentul B2B, ELKO Romania adaugă în portofoliu echipamente multifuncționale, consumabile, scanere pentru arhivare, soluții pentru tipărit în formate mari (60”), echipamente și hardware pentru birouri.

Mulțumită acestui nou parteneriat, ELKO Romania își consolidează poziția pe piața distribuției de echipamente și soluții IT. În plus, această completare a ofertei vine în sprijinirea rolului de legătură între furnizorii de tehnologie pe care și l-a asumat compania. Totodată, Canon obține o reprezentare profesionistă în regiune, asigurată de un distribuitor care a demonstrat că dispune nu numai de un portofoliu vast de produse, ci și de un impresionant volum de cunoștințe în domeniu, care sunt necesare pentru promovarea corectă a produselor, integrarea lor în soluții adaptate la nevoile clienților și consilierea adecvată a acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *