Shadow

ELKO Romania a devenit unicul distribuitor Roborock în România

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță o nouă extindere a portofoliului de produse prin introducerea în ofertă a aspiratoarelor Roborock.

Extinderea portofoliului de produse și diversificarea gamei, prin adăugarea de echipamente și soluții adiacente mediului IT, reprezintă elemente importante din strategia de business a întregului Grup ELKO. Aceste măsuri vin pe fondul unei creșteri tot mai accentuate a zonei de gadget-uri de ultimă oră, către care compania și-a anunțat deja planurile de expansiune, ca parte a obiectivului de creștere pentru anul 2019. Adăugarea aspiratoarelor robot Roborock în lista de produse comercializate reprezintă, așadar, un important pas dintr-un plan mai amplu al distribuitorului de a-și îmbogăți oferta cu noi echipamente de calitate, care să aducă satisfacție maximă utilizatorilor. Iar alegerea aspiratoarelor Roborock nu este întâmplătoare.

“Este o adevărată onoare pentru ELKO Group să poată oferi clienților săi aspiratoarele celui mai bun brand din lume. Distribuția produselor Roborock va acoperi țările din regiunea baltică, nordică și CEE. Aceste produse dispun de o serie de dotări impresionante, precum cartografiere laser și tehnologie de navigare inteligentă, cărora li se adaugă designul modern, bateria de capacitate mare și eficiența de top. Drept urmare, ele reprezintă investiții valoroase în zona Consumer Electronics. Mai mult decât atât, Roborock prezintă garanția Xiaomi a inovației tehnologice și a calității de top, cu ajutorul cărora putem satisface cerințele clienților din toate piețele pe care activăm”, a spus Baiba Indāne, Head of Branded Unit la ELKO Group.

ELKO Roborock 1

Toate modelele Roborock se integrează perfect în casele inteligente și pot fi controlate cu ajutorul smartphone-ului, fiind în același timp ușor de folosit și deosebit de fiabile. Prin parteneriatul încheiat cu ELKO Group, producătorul va pătrunde pe noi piețe, utilizatorilor oferindu-li-se astfel oportunitatea de a beneficia de produse performante la prețuri de achiziție decente, cu scopul îmbunătățirii confortului de zi cu zi.

Aspiratoarele robot Roborock sunt disponibile oficial în România numai prin intermediul partenerilor autorizați ELKO, care introduce și în zona de Consumer Electronics același nivel de calitate și seriozitate cu care și-a obișnuit clienții.

About Roborock

Înființată în iulie 2014, compania Beijing Roborock Technology Co., Ltd. este specializată în cercetarea, dezvoltarea și producția de echipamente robot și alte soluții de curățenie a locuinței. În septembrie 2014, Roborock a primit o investiție din partea Xiaomi și a devenit membru enterprise al lanțului ecologic Xiaomi. În septembrie 2016, a fost lansat primul produs – aspiratorul robot Mi Home – care a devenit cel mai bine vândut aspirator robot din China. Un an mai târziu, compania a lansat cel de-al doilea produs al său, Roborock Robotic Vacuum Cleaner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *