free download 78 travel guides written by experts

Elite Business Women iniţiază dezbaterea Tradiţional şi Nou în Afaceri

Elite Business Women (https://elitewomen.org), clubul de afaceri al femeilor antreprenor din România invită oamenii de afaceri să participe la una dintre cele mai așteptate întruniri de afaceri din cadrul evenimentelor din această toamnă –Tradiţional şi Nou în Afaceri din cadrul Elite Business Club București.

Ne punem intrebarea: cum au reuşit antreprenorii Felix Pătrăşcanu, Dragoş Anastasiu, Corneliu Bodea, speakeri ai evenimentelor noastre, să crească de la zero afaceri de zeci de milioane de euro? Erau anii ’90 diferiţi? Metodele de atunci mai funcţionează? Putem, plecând cu startup acum, să ajungem să construim un imperiu în industria noastră? Acestea sunt întrebări ale participanţilor la evenimentele noastre.

Astfel ca iniţiem dezbaterea Tradiţional şi Nou în Afaceri la care vă invităm în data de 12 septembrie.

Nou este tot ce experimentăm pentru prima dată. Dacă este placută, repetarea acestei experienţe ţine tot de ’nou’. Dacă este neplacută, repetarea experienţei ţine de ‘obişnuinţă’ – deci, de ‘vechi’. Despre cum să folosim în marketing acest adevăr simplu şi despre cum să ştim ce este nou mâine în aşteptările celor cărora încercăm să le vindem ce produce business-ul va fi una din discuţiile evenimentului, iniţiată de Nina Bratfalean, care se doreşte a se pune accent pe exemple din viaţa reală de business a fiecărui antreprenor.

Elite Business Women, Traditional si Nou in Afaceri

Delia Iliasa, Director Comercial Naţional Medicover România a ales să aducă antreprenorilor din Elite Business Club bune practici in vanzări, validate la nivel de top.

„La Elite Business Club antreprenorii crează o cultură de business performantă. De la marketing, la vânzari, la etică în afaceri, la perspective legislative Europene, în 12 Septembrie vă provocăm la o întâlnire maraton de business networking și antreprenoriat. Întâlnirea marchează și noul brand EBW, evoluţia de la conceptul de comunitate la un Club de Afaceri Elitist axat pe performanţa și profitabilitate pt membrii săi”, Bianca Tudor, fondator & CEO Elite Business Women.

“Profitabilitatea companiilor este limitată de performanţa cea mai slabă pe una din ariile de business: fie că este vorba despre vânzări, marketing, financiar, legislaţie. Primul pas este identificarea blocajelor şi apoi colaborarea cu specialişti care să ajute antreprenorii să înţeleagă decalajele de performanţă şi componenta tehnică de care au nevoie pentru a lucra la alt nivel. Speakerii aduc expertiză şi răspund provocărilor concrete ale participanţilor. Avem ca preocupare esentiala cresterea pe baze sanatoase si intelegerea mecanismelor care duc la rezultate pozitive, in mod sustenabil, in conditiile in care peste 270000 de companii au capitaluri proprii negative” , declară Ioana Arsenie, Ambasador Elite Business Women București.

Evenimentul va avea loc în data de 12 septembrie 2019, începând cu ora 09.30 la Commons, Piața Unirii, București. Înscrierile se realizează online: https://elitewomen.org/ebc-bucuresti/.

Speakerii evenimentului:
↗️ Delia Iliasa–Director Comercial Medicover, Tema: Tradiţional şi Nou În Vânzări
↗️ Nina Bratfalean – antreprenor şi facilitator de leadership personal cu experienţă de 20 de ani într-o companie multinaţională, Tema: Ce este Nou astăzi va fi nou şi mâine
↗️ Victor Negrescu – Prorector SNSPA, Tema: Perspective Europene şi Finanţare
↗️ Mariana Brădescu – Antreprenor PiatraOnline, Tema: Tradiţional şi Nou în Antreprenoriat
↗️Alina Alexe – Avocat, Tema: Etica în Afaceri

Parteneri eveniment Elite Business Club Bucureşti: Atelierele Delta, Alina Alexe Law Office, Trusted Advisor Strategy & Finance, Asociaţia Împreună pentru Educare şi Informare, Bistro Dorobanţi, Tucano Coffee, PriaEvents, eClipa, CCI FRANCAISE ON ROUMAINE, Netherlands Chamber of Commerce, Piarom, A7TV, MarketingFX Concept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *