free download 78 travel guides written by experts

Eli Laslean, fondatoarea Casei Ellis, isi consolideaza prezenta in capitala

Showroom-ul, inaugurat recent, aduce brandul american Eleni Elias, la Bucuresti

Conceptul multibrand ELLIS Luxury creat de designer-ul Eli Laslean este acum prezent in capitala, intr-o noua locatie, pe str Dionisie Lupu 74, intr-un imobil deosebit, in care au trait si au creat mari personalitati ale culturii romane precum Marin Preda, Catinca Ralea, Alexandru Andritoiu, Nicolae Tautu.

Noul showroom, inaugurat recent, in prezenta unor reprezentanti ai comunitatii de afaceri si diplomatice, precum si a unor nume cunoscute ale vietii publice, propune un cadru stilat dominat de culoarea mov, care armonizeaza prietenos, spatiul dedicat prezentarii colectiilor de moda, zona de relaxare si, respectiv atelierul de lucru . ELLIS, Eli Laslean, Sonia Pena, Demetrios, Eleni Elias sunt doar cateva dintre colectiile ce se afla in noul showroom deschis la Bucuresti, in care se gasesc peste 200 de tinute, creatii ale acestor prestigiosi designeri.

O echipa de profesionisti tineri si creativi este la dispozitia clientilor pentru a-i sprijini in a face alegerea vestimentara perfecta, in functie de ocazie: tinuta office, tinuta cocktail, tinuta de seara, rochii de mireasa, sau tinute dedicate unor evenimente speciale, asigurand in acelasi timp servicii de retus, sau personalizare a unei tinute, in functie de solicitari.

“Ma bucur mult sa fiu acum mai aproape de clientii mei din capitala si sa propun si aici colectii rafinate si tinute sofisticate, pentru cei ce se afla mereu in cautare de frumos. Moda este un reprezentant, dintotdeauna inspirat, in peisajul industriilor creative din Romania, iar noul showroom Ellis Luxury va fi, sper, o confirmare a contributiei pe care incerc sa o aduc in domeniu, in cariera mea profesionala, de aproape 25 de ani. Este un privilegiu pentru mine sa ma aflu din nou aici”, a declarat Eli Laslean, fondatoarea Casei Ellis, cu prilejul deschiderii noului showroom, din Bucuresti.

Fondata in 1991 la Arad , ELLIS a devenit in scurt timp marca preferata de numeroase femei de cariera din tara. Colectiile realizate si prezentate pe podiumurile de moda din Romania, din alte tari din Europa, precum Marea Britanie, Germania sau Suedia sau de pe alte continente, precum SUA, Japonia sau Australia, femeile celebre care au imbracat aceste creatii, numeroasele colaborari cu posturi de televiziune din tara precum PROTV, Antena 1, Prima TV si B1TV au facut ca notorietatea acestui brand sa creasca an de an. Casa de moda ELLIS a castigat numeroase aprecieri in plan international, colaborarea realizata cu Lars Wallin, designerul Curtii regale a Suediei reprezentand o inalta recunoastere a creativitatii autohtone in domeniul vestimentatiei elegante. Fondatoarea Casei Ellis este designerul Eli Laslean care contribuie cu pasiune, de aproape 25 de ani la dezvoltarea industriilor creative din Romania.

Bucuresti, 24.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *