metalshow

Elevii români concurează pentru finala competiției de limbă engleză Cangurul Lingvist

Sute de elevi din școlile din România au concurat pentru a obține unul dintre cele 40 de locuri în finala Cangurul Lingvist – competiție organizată de Cambridge English, Sigma Publishing House și IDEA.

La competiția anuală pariticipă elevi din clasele primare și gimnaziale, fiind o șansă pentru concurenții talentați să facă o demonstrație a cunoștințelor lor la limba engleză. În semifinalele susținute în toată țara, peste 300 de elevi au dat un test special conceput de Cambridge English în colaborare cu echipa Kangourou.

”Suntem foarte încântați că elevii români iau parte la competiție pentru al doilea an consecutiv. Candidații români înregistrează rezultate excelente la examene precum Cambridge English: Advanced, iar această competiție le oferă ocazia să marcheze realizările lor extraordinare de până acum”.

În luna mai, cei 40 de finaliști ai competiției vor da un examen Cambridge English corespunzător nivelului lor de pregătire, care va decide câștigătorii.

Circa 5000 de elevi din întreaga țară, selectați de profesori, s-au înscris la concursul Cangurul Lingvist de limbă engleză, care a debutat pe 27 februarie. De-a lungul celor patru runde ale concursului, abilitățile de limbă engleză ale elevilor au fost testate și notate de către experți ai Universității Cambridge. Elevii au avut acces gratuit la materiale de pregătire Cambridge English – atât online, cât și în varianta printată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *