free download 78 travel guides written by experts

Elena va participa la o transmisie live de mare audienta

Vineri seara, de la ora 23.00 (ora Moscovei), Elena va participa la un program special al televiziunii organizatoare a Eurovisionului din acest an, postul Channel One.

Transmis live din studiourile centrului tv Ostankino, programul va dura două ore şi va avea ca invitaţi pe toţi participanţii la marea finală de a doua zi a concursului Eurovision 2009.

Gazda emisiunii va fi Andrey Malakhov, cel care a prezentat primele două semifinale Eurovision împreună de frumoasa Natalya Vodyanova. De această dată, el va fi singur şi a anunţat deja că a pregătit, împreună cu echipa de organizatori, numeroase surprize pentru invitaţii săi.

Alături de Elena va perticipa şi sora acesteia, Ana, precum şi un mic grup de susţinători, iar emisiunea este aşteptată cu mare nerăbdare de către un public numeros, producătorii estimând audienţe foarte mari.

Joi, Elena şi colege ei de scenă au renunţat să participe la turul de oraş oferit de gazde, pentru a putea merge la Ambasada României pentru repetiţii suplimentare.

Elena intră în finala concursului de la Moscova în data de 14 mai, evoluţia sa putând fi urmărită în direct pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional.

Sambata, 16 mai, evolutia celor 25 de finalisti va fi votata de TOATE tarile participante la Eurovision (42) dacă vor urmări transmisia televiziunii publice din ţara respectivă. Numai în acest mod vor afla numerele de telefon alocate de fiecare televiziune piesei României.

Bucuresti, 14.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *